Pressemeddelelse -

Mere indhold til lavere pris - Viaplay sænker prisen på sit abonnement

Nu sænker Viaplay prisen på sin TV- og Filmpakke fra 99 kr. Til 79 kr. Om måneden. 

Viaplay har i dag eksklusivaftaler med Sony Pictures, Walt Disney, Twentieth Century Fox, NBC Universal Studios og Warner Brothers – fem af de seks største Hollywood filmstudier. Indholdet hos Viaplay bliver svært at matche.

Erfaringen fra vores kunder viser, at kampen kommer til at stå mellem de aktører som har det nyeste og stærkeste indhold. Vi har sikret os eksklusivaftaler inden for tv og film med majoriteten af de største såvel nordiske som amerikanske filmstudier. Derfor er vores udbud af underholdning uden tvivl det stærkeste på markedet.

-Vi vil ikke have, at prisen bliver en barriere for forbrugeren i forhold til valget af onlinetjenester for tv og film. Derfor har vi valgt at sænke prisen på vores TV- og Filmpakken til 79 kr. siger Niclas Ekdahl, CEO for Viaplay.

Viaplay har eksisteret siden 2011 og er Skandinaviens førende onlinetjenste med markedets absolut bredeste udbud af store film, populære tv-serier og live sportsudsendelser. Viaplay er tilgængelig på smartphones, tablets, PC og MAC, på Viasats settop boxe, Smart-TVs og inden for kort tid på diverse spilkonsoler. Viaplay kan endda bruges off-line på IOS enheder via funktionen Download-to-Go.

Prissænkningen gælder fra og med 16.oktober og omfatter både nye og eksisterende kunder. Prisen på TV- og filmpakken sænkes fra 99 kr. Til 79 kr. Om måneden.

For yderligere information, kontakt venligst:

Janette Cohen, PR Manager

Telefon: +46 (0)73 6991978

E-mail: janette.cohen@viaplay.com

 

Emner

  • Biograf, film, fotografi

Kategorier

  • viaplay
  • tvplattform
  • off-line
  • livestreaming
  • ipad
  • ios
  • app
  • webb tv

Om Viaplay
Viaplay er Skandinaviens førende onlinetjeneste for TV, film og sport. Viaplay tilbyder de seneste tv-serier, tusindvis af populære film och livesendte sportsbegivenheder i verdensklasse som engelske Premier League, UEFA Champions League, NHL og Formel 1. Viaplay findes til computere, smarte telefoner, tablets, Smart TV (Samsung, Panasonic og LG) og Viasat-Top-Bokse. Læs mere på www.viaplay.com.

Viaplay AS er en del af Modern Times Group (MTG), som er et internationalt medieselskab med virksomheder på fire kontinenter og som producerer blandt andet gratis-TV, betalings-TV, radio og indholdsproduktion. MTGs Viasat Broadcasting producerer de gratis-TV og betalings-TV-kanaler, som findes på Viasats egen satellitplattform og tredjepartsnetværk, og distribuerer også TV via internet. MTG er også den største aktionær i CTC Media, Ruslands førende uafhængige tv-station. Besøg www.mtg.se for mere information

Kontakt

Christina Haugaard

Pressekontakt Head of PR Denmark Head of PR Denmark +45-21223043

Max Andersson

Pressekontakt Head of Sport Communications +46 73 699 19 66

Anna Chrona

Pressekontakt Head of Brand & Communications +46 76 494 09 50