Nyhed -

Viasat klar med to nye kanaler og DR1 i HD

Viasat udvider kanaludbuddet og er nu klar til at introducere TV 2’s nye sportskanal og Viacoms populære 24 timers komediekanal Comedy Central til sine parabol-kunder. Samtidig med at den nye sportskanal fra TV 2 bliver tilgængelig i det nye år følger også DR1 i HD-kvalitet.

To af de mest omtalte kanaler i dette efterår er den kommende sportskanal fra TV 2 og den amerikanske kanal Comedy Central med stærke serier som The Daily Show, South Park og Workaholics. Og begge er de at finde i Viasats kanaludbud – Comedy Central fra 2. december og TV 2’s nye sportskanal fra 9. januar.

Men kanalnyhederne stopper ikke her. Selvom det ikke på samme måde er en ny kanal, så kan Viasat nu også meddele, at DR1 i HD bliver tilgængelig fra 9. januar. Det har længe været et ønske fra mange af Viasats kunder, og det ønske er man nu i stand til at imødekomme.

Også i Viasats spritnye salgskampagne, der gik i luften 26. november, er der fokus på de nye kanaler og de tv-pakker, der indeholder kanalerne. Og modsat tendensen i resten af branchen, der varsler prisstigninger ved årsskiftet, så tilføjer Viasat kanalerne uden prisstigning og holder altså priserne på samme niveau, når vi skifter 2014 ud med 2015. 

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning