Nyhed -

Kulturel diversitet er nøglen til succes

I Washa mener vi, at kulturel diversitet er nøglen til succes. Forskellige kulturelle profiler skaber en god dynamik og et konstruktivt arbejdsmiljø, der kan skabe værdi til virksomheden.

Her i Washa arbejder vi på at udvide vores hold med mennesker fra forskellige kulturelle baggrunde, da vi tror på, at mangfoldighed og kulturel diversitet er en af nøglerne til succes og en god grobund for vækst til virksomheden. Selvom Washa stadig er en ung virksomhed med omkring 25 ansatte, så har en af virksomhedens værdier fra starten været, at forskellige kulturelle profiler skaber et konstruktivt arbejdsmiljø. 

I april 2015 ansatte vi Saifullah Bin Mujib, som er en sympatisk og hårdtarbejdende IT-ingeniør fra Bangladesh. Saifullah står for udviklingen af vores IT-platform, og har med sin faglige ekspertise bidraget til virksomhedens flotte vækst det sidste år. Saifullah er et rigtig godt eksempel på, at vores strategi omkring kulturel diversitet på arbejdspladsen kan skabe værdi til virksomheden. 

Målsætningen for fremtiden er klar. Vi vil være et ungt og dynamisk team bestående af folk fra forskellige kulturelle baggrunde!

Related links

Emner

  • Arbejdsliv

Kontakt

Frederik Christian Zacchi

Pressekontakt CCO Marketing & Kommunikation 27822525

Relateret materiale