Pressemeddelelse -

Wonderfestiwall med kæmpe scoop

Wonderfestiwall med kæmpe scoop

Festivalen tilføjer endnu et hovednavn til årets program og ikke et hvilket som helst af slagsen!

Det er lykkedes festivalen at præsentere Trentemøller på årets festival! Trentemøller, der senest headlinede på årets Roskilde Festival og ellers rejser verden rundt, kommer nu en tur til Bornholm. Sidst Anders Trentemøller besøgte festivalen var det som DJ i 2011, men nu 6 år senere tager han det store band og setup med til øen!

“Jeg er helt vildt glad for denne booking! Vi har altid gerne villet lave Trentemøller og i år lykkedes det så lige pludselig. Man sammenligner sig jo altid med de andre festivaler i DK og kigger på hinandens programmer, og i år kan vi så konstatere, at vi har et af de samme hovednavne som Roskilde… Det er sgu meget godt!” fortæller musikchef Asger Degett Holmsted

Foruden Trentemøller så tilføjes også tyske Tensnake, islandske Júníus Meyvant, norske Gundelach, danske Iris Gold og ikke mindst festivalens faste gæst: bornholmske Pelle Peter Jensen med forskellige gæster under navnet Pelle Peter Supreme Team.

Med dagens offentliggørelser er der 26 artister på plakaten og det er et program med en masse store artister og en masse forskellige genre, men der er flere artister på vej:

“Nej, det er ikke det fulde program. Vi har stadig en håndfuld artister tilbage, som skal på plakaten. Dem løfter vi sløret for inden længe. Men allerede nu føler jeg, at vi har det bedste program i festivalens historie og jeg er stolt over, at vi har fået at udvikle og hæve barren for vores festival hvert eneste år 10 år i træk.”

Med årets musikprogram og 10 års jubilæet, forventer festivalen at gå udsolgt igen i år, så det er med at få sikret sig en billet til Wonderfestiwall 2017!

Alle offentliggjorte artister:

Trentemøller, Suspekt, Morten, Sort Sol, Burhan G, Carpark North, Magtens Korridorer, The Minds Of 99, Tensnake (DE), Phlake, TooManyLeftHands, WhoMadeWho, Karl William, Júníus Meyvant (IS), Peter Sommer & Tiggerne, Go Go Berlin, The Rumour Said Fire, Av Av Av, Jonah Blacksmith, Gundelach (NO), Pelle Peter Supreme Team, Anya, Katinka, Maximillian, School of X og Iris Gold

TRENTEMØLLER

Forbered dig på en intens, stærk og melankolsk oplevelse, når Trentemøller igen gæster Wonder!

Da Trentemøller i juni måned gæstede Roskilde festival, gav han en forsmag på, hvad vi kan opleve i de unikke bornholmske omgivelser, og du kan godt gøre dig klar til en unik festivaloplevelse når den verdenskendte komponist, producer og musiker gæster os på Nordbornholm.

Anders Trentemøller har i den grad etableret sig som én af de mest respekterede og beundringsværdige artister i dette århundrede, og med sit fjerde studiealbum “Fixion” (2016) viser han endnu engang, at han mestrer det melankolske, og inviterer dig ind i et atmosfærisk og romantisk univers.

TENSNAKE (DE)

Marco Niemerski, bedre kendt som Tensnake, rejser hele sommeren rundt i Europa og slår også vejen forbi Danmark, nemlig til Wonderfestiwall.

Du kender nok bedst Tensnake for sit 2010-hit “Coma Cat”, som lagde dansegulve ned verden over, og indskrev Tensnake som en game-changing dansepioner.

Den tyske DJ og producer leverer tempofyldte beats og du kommer med garanti ikke til at kunne stå stille når Tensnake indtager scenen. Stilen er rendyrket disco og funk sat ind i et elektronisk univers, så tag en øl i hånden, kridt danseskoene og get your groove on.

JÚNÍUS MEYVANT (IS)

Den islandske singer-songwriter Júníus Meyvant tager sin guitar under armen, og gæster os på Hammeren for første gang.

Júníus Meyvant er kendt for sin rige og atmosfæriske musik, som mest af alt kan karakteriseres som værende folk pop. Ved at lytte til Meyvants musik får du mest af alt en følelse af at være krøbet under uldtæppet på en vinterdag med en kop varm chokolade i hånden, ligesåvel som du kan føle dig henkastet til en eksotisk strand med en drink i hånden og bare tæer i sandet.

GUNDELACH (NO)

Siden Kai Gundelach var bare 16 år, har han været at finde i Oslos klubmiljø. Med sin atmosfæriske, elektroniske pop, har han i dag har han for alvor slået sig fast på klubscenen i Norge, og nu gæster han os på Hammeren for at sætte gang i ægte norsk fest!

Hans første udgivelse, “Alone in the Night” (2014) gik rent ind, og har i dag mere end 1 mio. streams på Spotify. Det var dog først i 2016, med udgivelsen af singlen “Spiders”, at hypen omkring Grundelach slog rødder.
Både Spotify og Tidal udpegede Gundelach til at være én af tidens mest spændende artister, som man bør følge i 2016, samtidig med at Pharrell Williams håndplukkede “Spiders” til sit eget radioprogram.

Den unge nordmand har altså fat i noget af det rigtige, og hvis man kan lide James Blake, Bon Iver og Nicolas Jaar, så vil du ikke gå glip af Gundelach på Wonderfestiwall 2017!

PELLE PETER SUPREME TEAM

Endnu en gang vender Allinge-drengen Pelle Peter hjem til fødeøen, og endnu en gang tager han sit team med. Det er langt fra første gang at Pelle Peter besøger Wonderfestiwall, og ligesom sidste år har han taget en masse gode venner med, til at sparke en fest i gang i blandt de mange festivalgæster. 

Man ved aldrig rigtig hvad man kan forvente, når DJ og radioværten går på scenen med sit dream team, men man kan være sikker på, at han starter den vildeste fest, som han høres og mærkes hele vejen til Gudhjem!

IRIS GOLD

For første gang får vi glæden af at præsentere Iris Gold på Wonderfestiwall! Når den dansk-engelsk-jamaicanske skønhed gæster øen, kan bornholmere forberede sig på en sublim liveoplevelse. Hun har et helt særligt udtryk, som er et skønt mix af flowerpower blandet med hiphop og poppede toner, som hun udfører til perfektion!

Den unge sangerinde begyndte sine dage på Christiania, hvor en nomadisk opvækst i det kreative kunstermiljø, er det der må betegne hendes tidlige dage bedst. Siden hen rykkede hun fra fristaden og bosatte sig i London, hvor hun her blev en del af musikscenen, og optrådte med navne som bl.a. Robbie Williams, Taylor Swift, Blur og Miguel.

Når billedskønne Iris Gold gæster Bornholm, vil hun med garanti give dig en unik koncertoplevelse som du sent vil glemme!

Emner

  • Arrangement

Kategorier

  • festival
  • wonderfestiwall
  • musik festival
  • trentemøller
  • pelle peter jensen
  • tensnake
  • júníus meyvant
  • gundelach
  • iris gold
  • bornholm

Regions

  • Bornholms Regionskommune

Wonderfestiwall afholdes den 17. til 20. august 2017 på toppen af klippeøen.

Gæsterne får en uforglemmelig oplevelse krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter. 2017 er 10-årsjubilæum med spændende overraskelser, som vi glæder os til at dele med jer. Så kom, se, lyt og mærk forskellen. Lad de intime rammer og den storslåede musik forføre dig ved Nordbornholm.

- Vi ses på Bornholm!

Besøg os på vores hjemmeside x Facebook x Instagram x Twitter x G+
#wonderfestiwall #wonder17

Kontakt

Frederikke Wulff

Pressekontakt Web +45 53 80 18 36

Daniel Mühlendorph Jensen

Pressekontakt Formand +45 24 22 74 72

Relateret materiale