Pressemeddelelse -

Publikum har valgt Bro, Skinz og Jeppe Loftager til den nye scene på Grøn 2017

Når den grønne karavane kører rundt til danske byer om ganske kort tid, bliver det med en helt ny scene, ”Fra grøn til GRØN”, hvor publikum har bestemt tre upcoming artister, der skal på tour med nogle af dansk musiks allerstørste navne. Rødovre-drengen Bro, trapperen Skinz og charmøren Jeppe Loftager er alle godt på vej mod toppen med masser af streams i bagagen, og nu står de måske overfor det helt store gennembrud, når de skal med Grøn rundt og spille deres hitsingle for mere end 150.000 publikummer.

”Fra grøn til GRØN”- scenen er et skabt af koncertturnéen Grøn og YouSee Musik, og samarbejdet har som noget helt nyt givet publikum en stemme i bookingen, samtidigt med at man åbner op for at artister, der er topaktuelle med sommerens hitsingler, kan komme med på touren, selvom de har deres store gennembrud til gode. Som navnet antyder er det altså dansk musiks grønne artister, der nu kommer med på Grøn 2017 til koncerter rundt i landets byer.

Tre forskellige artister med i hvert fald én ting til fælles

De tre upcoming artister, der fuldender programmet for dette års grønne koncerter, er forskellige på mange måder. Fælles for dem er deres popularitet hos det grønne publikum, der har valgt dem ud fra ni artister, til at skulle med Grøn 2017 rundt.

Bag navnet Bro gemmer der sig den 21-årige Kevin Andreasen fra Rødovre, og med aliaset er han et nyt skud på den dansksprogede popscene, som han trådte ind på med kæmpehittet ”Hvor er du Bro?”, der fik platin i slutningen af 2016, og lige nu hitter han med ”Er nettet nede”.

Den 29-årige trap-artist Skinz har senest været support for Gulddreng og udgivet ”Legende” med ham, men med hit som ”Jeg Har En Pige” og singlen ”I min zone” er han nu klar til at stå på egne ben. Det samme gælder for den unge charmør Jeppe Loftager, der først hittede med ”Oceaner” og nu – mange streams senere – har stor succes med singlen ”Kender du Emma?”.

Publikum har fået en stemme

Den nye scene, hvor Bro, Skinz og Jeppe Loftager skal optræde, er blevet til som et samarbejde mellem Grøn og en af landets største musik streamingtjenester, YouSee Musik. Publikum har stemt mellem ni artister, og valgt disse tre som dem, de allerhelst vil se optræde på sommerens grønne koncerter.

”Bro, Skinz og Jeppe Loftager har lavet gode tracks, der er blevet godt modtaget af streaming-brugerne, men da det er nye artister, har de ikke skabt et stort bagkatalog af sange, som de kan turnere med. Derfor er jeg begejstret for, at vi sammen med Grøn kan give dem en unik mulighed for at optræde for et stort publikum henover sommeren. Musikplatformen stiller vi til rådighed, men det er jo danskerne, der har talt ved at stemme, streame og tilføje til deres playlister, og det ved jeg, betyder meget for de tre unge artister,” siger Pelle Svindborg, musikchefredaktør på YouSee Musik.

”Grøn elsker sit publikum, og derfor har det været virkelig spændende for os, at de har været med til at vælge tre navne til årets program. Jeg ved, at det er stort for de tre udvalgte, at skulle med fx L.O.C. og Rasmus Seebach rundt på tour, og jeg glæder mig rigtig meget til at opleve dem live på den nye ’Fra grøn til GRØN’-scene,” fortæller Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

Grøn 2017 – nye tiltag

Grøn er en af landets største musikbegivenheder, og for 35. gang kører karavanen rundt med nogle af de mest populære danske musikere til 7 forskellige byer. Som noget nyt afholdes to koncerter i Valbyparken i København, og så er det også første år, at koncertturnéen kører rundt med hele tre scener, nu hvor den nye ”Fra grøn til GRØN”-scene også er med.

Ud over Bro, Skinz og Jeppe Loftager skal Node og Kongsted også optræde på den nye scene. På de to andre scener, som karavanen kører rundt med, er det Rasmus Seebach, L.O.C., Christopher, Scarlet Pleasure, The Minds of 99 og Sivas og Ukendt Kunstner, der udgør programmet. Grøn 2017 starter den 20. juli i Valbyparken, hvorefter turen går landet rundt til både Fyn og Jylland, for at slutte igen den 30. juli igen i Valbyparken. 

Videoer med Bro, Skinz og Jeppe Loftager

Se hvordan de tre vindere reagerer, når de overraskes og overrækkes "Den grønne plade".

Danmark har talt! Bro skal med på Grøn Koncert 2017

Danmark har talt! Jeppe Loftager skal med på Grøn Koncert 2017

Danmark har talt! Skinz skal med på Grøn Koncert 2017

Læs mere på youseelive.dk og groenkoncert.dk.

For yderligere information kontakt TDC Group på 70 20 35 10.

Emner

  • Biograf, film, fotografi

YouSee er Danmarks største underholdningsunivers med masser af tv-kanaler, film, serier og musik. Underholdning som du kan se og høre overalt i Danmark på dit tv, din mobil, tablet og pc. YouSee leverer underholdning til næsten halvdelen af alle danske husstande og er landets største udbyder af højhastighedsbredbånd. Alle som bor i YouSees dækningsområde kan få tv og bredbånd, mens kunder i hele landet kan få mobiltelefoni og mobilt bredbånd via Danmarks bedste mobilnetværk. YouSee er en del af TDC-koncernen.

Kontakt

TDC Group Presse

Pressekontakt +45 70203510