Gå til indhold
Borger nr. 30.000: Borgmester Leon Sebbelin overraskede Line Engedal Christensen og Mads Christensen med blomster og velkomstgave i deres hus i Støvring.
Borger nr. 30.000: Borgmester Leon Sebbelin overraskede Line Engedal Christensen og Mads Christensen med blomster og velkomstgave i deres hus i Støvring.

Pressemeddelelse -

​Hurra: velkommen til borger nr. 30.000!

Det runde indbyggertal i Rebild Kommune blev fejret med en personlig velkomst fra borgmester Leon Sebbelin fredag, da Line Engedal Christensen og Mads Christensen blev overrasket med blomster og velkomstgave i deres hus i Støvring.

Det unge par – der begge er 25 år – kommer fra en lille lejlighed i Randers og har nu købt et stort hus i Støvring. Line er nyuddannet ergoterapeut og begynder i et vikariat i Brønderslev på mandag, mens Mads netop har startet selvstændig tømrervirksomhed.

Parret er flyttet til Rebild Kommune og Støvring, blandt andet fordi de begge har familierelationer i det Nordjyske:

- Vi savnede den nærhed og det fællesskab, vi synes der er i en mindre by som Støvring. Samtidig oplever vi, at der stor gæstfrihed og åbenhed her, siger Line Engedal Christensen og fortsætter – vi har ikke haft tid til at vælge blandt de mange fritidsaktiviteter der er her, men vi har et hold venner her i byen, der helt sikkert kan guide os lidt.

Blomster og bio

Borgmester Leon Sebbelin kom med hjertelig velkomst, blomster og et gavekort på seks billetter til en af kommunens mange kulturtilbud: Kinorevuen i Skørping. Han glæder sig over, at et ungt par som Line og Mads har valgt at flytte til kommunen:

- Det betyder meget, at vi er blevet en attraktiv tilflytningskommune – det har vi arbejdet aktivt for at blive, og det er er vi stolte af og tilfredse med. Samtidig er vi meget opmærksomme på, at vi også skal fastholde de borgere, der bor her i forvejen, siger Leon Sebbelin.

Fakta

Siden 2014 har kommunen arbejdet intenst med at synliggøre kommunen for at skaffe nye borgere. De seneste 5 år er indbyggertallet i Rebild Kommune steget med 1.200. I foråret 2017 rundede vi 29.500. I byrådets nye vision, er målet 32.000 borgere i 2030.

Emner

Kategorier

Regions



---------------------

Du er som journalist eller borger altid velkommen til at kontakte os for en udtalelse, baggrundsviden eller andet, du måtte have brug for. Vi har samlet kontaktoplysninger, vores sociale medier og nyttige links til blandt andet dagsordner og høringer.

Kontakt

Allan Pinnerup

Allan Pinnerup

Pressekontakt Kommunikationskonsulent Presse, hjemmeside, krisekommunikation, sociale medier, video +45 24 96 07 32

Relateret materiale

Om os

Med lidt over 30.000 indbyggere er Rebild Kommune en af de mindre kommuner i Danmark. Vi er placeret i hjertet af Himmerland midt i en enestående smuk natur og tæt på det nye regionscenter i Aalborg. Via motorvejen og tognettet med nærbane og lyntog er der gode forbindelser til både regionscentret og til resten af Danmark, så det er nemt at pendle både til og fra.

Rebild Kommune har cirka 12.000 arbejdspladser. Blandt andet i kraft af et driftigt erhvervsliv, moderne innovations-virksomheder, landbrug og en veludbygget turistindustri. Området oplever desuden en stor efterspørgsel på grunde til både boliger og erhverv.

Rebild Kommune er karakteriseret ved stærke og levende by- og landsbysamfund med kulturel mangfoldighed og et aktivt foreningsliv. Der er blandt borgerne en stor lyst og vilje til at engagere sig i forskellige fritidsaktiviteter og til at benytte kultur- og idrætstilbud Her er særdeles gode handelsmuligheder med et bredt udbud af specialbutikker. Det kuperede terræn, unik natur og Danmarks største sammenhængende (Rold) skov, gør området (#Triatland) til et valfartsted for outdoor sportsturisme og der afholdes årligt mere end 30 outdoor sportsevents på tværs af kommunen: https://www.facebook.com/triatlandrebild