Gå til indhold
Renault Captur nu nummer et i Danmark

Pressemeddelelse -

Renault Captur nu nummer et i Danmark

Renault Captur har netop passeret VW T-ROC som den bedst sælgende i sit segment

I Danmark – som i resten af Europa - er salget af nye biler styrtdykket på grund af Covid 19. Især foråret var hårdt ramt, og her i efteråret er den totale volumen af nye solgte biler nede med 15 procent. Nedgangen i salget er en kombination af effekten af COVID 19, men også usikkerheden om, hvad der sker med bilafgifterne.

Men, der er et segment, der fortsat vokser – og det er ikke overraskende SUV-segmentet – og specifikt B -SUV-segmentet– altså netop der, hvor den nye Renault Captur befinder sig.

Og Renault Captur har netop taget titlen som den mest populære i dette segment. En plads, der ellers har været forbeholdt VW T-ROC. Men introduktionen af Captur E-TECH, der er i finalen om at bliver Årets Bil, har katapulteret Captur forrest i segmentet.

Med over 100 registrerede Captur plug-in hybrid siden introduktionen i forrige uge, er der med udgangen af oktober registreret 2555 Captur, hvilket giver en markedsandel på 11.7 % i et meget konkurrencepræget segment, der blandt andet tæller modeller som Peugeot 2008 og Hyundai Kona.

”Vi havde jo forventet, at vi skulle have haft vores plug in-hybrid modeller tidligere på året, men som alle andre bilproducenter, har vi oplevet at vores biler har været forsinket. Nu er plug- in versionen af Captur så endelig her, og det er meget glædeligt, at den er præcis så stor en succes som vi havde håbet”, siger pressechef Søren Hyltoft fra Groupe Renault.

Emner


Renault Nordic A/S er et Nordisk datterselskab af den franske bilproducent Groupe Renault. Siden 2008 har Renault Nordic A/S solgt person- og varebiler samt stået for servicedelen i Norden. I Norden forhandles tre mærker, Renault, Dacia og Alpine – dog ikke Alpine i Danmark.

Groupe Renault stammer fra Renault, der helt tilbage i 1898 startede virksomheden i Paris. Groupe Renault er en del af Renault Nissan Mitsubishi-alliancen, der igen i 2018 var verdens største bilproducent med godt 10,7 millioner solgte biler.

Groupe Renault
https://group.renault.com

Renault Nissan Mitsubishi-alliancen:

https://www.alliance-2022.com

Kontakt

Søren Hyltoft

Søren Hyltoft

Pressekontakt Communication & Event Manager 24643941

Relateret materiale

RN Danmark er en filial af RN Nordic

RN Danmark er en filial af RN Nordic, der gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandler sælger og servicerer Renault og Dacia.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com/en/

RN Danmark - Filial af RN Nordic
Industriparken 21 A
2750 Ballerup
Danmark