Gå til indhold
Urban, sjov og mega charmerende. Twingo i topform på toppen af København
Urban, sjov og mega charmerende. Twingo i topform på toppen af København

Pressemeddelelse -

Renault TWINGO – på toppen af København

Det kan godt være der kun er 75 hk under den korte motorklap og det kan godt være, at fire voksne ikke kører til Côte d ´Azur i eet stræk i den nye Twingo – men faktisk har den flere kræfter end før og dernæst vil den være perfekt selskab på enhver strand- eller byvej. En alsidig lille charmeur der med garanti vil finde mange tilhængere blandt dem, der tør lidt mere og ikke vil være ligesom alle de andre. Teknikken i den lille Renault er naturligvis opdateret så Twingo i dag er en praktisk og moderne bil – fx er betyder det nyeste EASY Connect system nem og bekvem sammenhæng mellem mobil, skærm og infotainment system – hvad enten det er Google tjenester eller øvrige apps, der skal bruges under kørslen.

Din helt egen Twingo

En anden unik feature er klassens mindste venderadius på 4,3 meter. Det betyder faktisk langt mere end man lige tror og gør bilen sjov og agil som ingen anden. Bilen er totalt blot 3,61 meter lang så følelsen af radiobil er ikke langt væk. Der er alle muligheder for at få sin helt egen Twingo. Vælger man fx en farve udenpå, kombinerer det med én af de 5 nye eksteriør styles og krydrer med sin foretrukne farve i kabinen, har man med garanti en flot bil med personlige detaljer. Det er nemt at have følelser for Twingo, da den tvinger dig til at tage stilling og dermed tilføjer personlighed. Twingo er et bevidst valg og et signal om livsglæde til omgivelserne. At sæderne stadig kan lægges helt ned som i den første Twingo fra 1992 og at det el-drevne stoftag tilføjer en sofistikeret følelse, er blot et par af de mange lækre detaljer man får med i prisen.

Apropos prisen så koster en ny Twingo Life 99.900 kr. mens en ZEN koster 111.900. Det omtalte og stærkt anbefalelsesværdige eldrevne soltag koster yderligere 11.900 kr. Se mere her: https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/DK/pdf/ny-renault-twingo-prisliste.pdf

www.renault.dk

Emner


Renault Nordic A/S er et Nordisk datterselskab af den franske bilproducent Groupe Renault. Siden 2008 har Renault Nordic A/S solgt person- og varebiler samt stået for servicedelen i Norden. I Norden forhandles tre mærker, Renault, Dacia og Alpine – dog ikke Alpine i Danmark.

Groupe Renault stammer fra Renault, der helt tilbage i 1898 startede virksomheden i Paris. Groupe Renault er en del af Renault Nissan Mitsubishi-alliancen, der igen i 2018 var verdens største bilproducent med godt 10,7 millioner solgte biler.

Groupe Renault
https://group.renault.com

Renault Nissan Mitsubishi-alliancen:

https://www.alliance-2022.com

Kontakt

Søren Hyltoft

Søren Hyltoft

Pressekontakt Communication & Event Manager 24643941

RN Danmark er en filial af RN Nordic

RN Danmark er en filial af RN Nordic, der gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandler sælger og servicerer Renault og Dacia.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com/en/

RN Danmark - Filial af RN Nordic
Industriparken 21 A
2750 Ballerup
Danmark