Pressemeddelelse -

Scania deltager på transportmessen Transport 2017

Scania Danmark deltager på Transport 2017 i Herning. På to forskellige stande vil der være rig mulighed for at opleve Scanias bæredygtige produkter samt høre om totalløsninger til både bus- og lastbilbranchen.

Scania vil på Transport 2017 fremvise en bus og et antal Next Generation Scania-lastbiler. På standene vil det ligeledes blive visualiseret, hvorledes Scania kan booste kundernes totaløkonomi bl.a. via mest mulig køretid (uptime) og kernesund driftsøkonomi. Lastbilstanden vil være i hal D, mens busstanden vil være i hal H.

- Vi har i år lanceret et helt nyt produktprogram på lastbilsiden, og har også mange spændende nyheder på bussiden. Derfor finder vi det relevant at deltage på messen. Vi har også yderligere teknologiske værktøjer, som bidrager til, at Scanias produkter og serviceydelser distancerer sig fra konkurrenterne, fortæller adm. direktør Janko van der Baan.

Transport 2017 starter torsdag den 23. marts, klokken 9.00. Messen gennemføres over tre dage, og har åben til og med lørdag den 25. marts.

Billet til Transport 2017

Registrer dig hjemmefra og undgå køen ved indgangen.

Alle med relation til transportbranchen har adgang til Transport 2017. Hvad enten du er transportkøber, vognmand, chauffør, kørselplanlægger, lagermedarbejder, Scania-medarbejder eller noget helt andet, så glæder vi os til at byde dig velkommen på transportmessen.

Kontakt din lokale salgskonsulent eller dit nærmeste værksted for at få en elektronisk eller trykt billet. 

Emner

  • Arrangement

Kategorier

  • herning messe
  • transport 2017
  • busser
  • lastbiler
  • scania
  • billetter

Fakta om Scania Danmark

Scania Danmark er den officielle importør af Scania lastbiler og busser i Danmark og et datterselskab til Scania CV, Sverige.

Scania beskæftiger i alt cirka 900 medarbejdere, som arbejder med reparation og service af store køretøjer, reservedele og serviceaftaler, salg af busser og lastbiler, finansierings- og forsikringsløsninger til vognmænd, marketing, teknik, IT, HR og økonomi samt chauffør uddannelse på i alt 25 velplacerede lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

Scanias integrerede produkter og serviceydelser sikrer kunderne markedets mest omkostningseffektive løsninger for gods- og passagertransport ad landevej samt maksimal oppetid.

Læs mere om Scania på www.scania.com og www.scania.dk

Kontakt

Jannie Christiansen

Pressekontakt Marketing & Communications Manager Presse, marketing, intern kommunikation +45 91344038

Relateret materiale