Pressemeddelelse -

Unikt Scania-servicekoncept runder en milepæl

Scanias servicekoncept "Skræddersyet Service" er blevet en kæmpe succes hos danske vognmænd. Konceptet har eksisteret i seks måneder, og aftale nr. 1.000 er netop blevet underskrevet af Edelskov’s Transport.

- Vognmænd søger i endnu højere grad end tidligere tryghed, når de vælger at købe en ny lastbil, og en serviceaftale med skræddersyet service giver en god følelse af tryghed, udtaler servicesalgschef Poul Egtved. 

En skræddersyet serviceaftale betyder nemlig, at lastbilen bliver vedligeholdt, som den bør. Service er optimeret til lastbilens kørselsmønster og behov, og når serviceaftalen udløber, har kunden en lastbil med høj gensalgsværdi, der er opdateret med den seneste software, og som er serviceret efter alle fabrikkens forskrifter på et autoriseret værksted.

Scanias unikke koncept er blevet en kæmpe succes hos de danske kunder. Aftale nr. 1.000 er blevet indgået med virksomheden Edelskov’s Transport & Spedition ApS i Padborg, som har 10 Scania-lastbiler i sin flåde og transporterer både fødevarer og industrigods. 

- Vi har testet konceptet i et par måneder nu, og det fungerer rigtigt godt for os, fortæller adm. direktør Heino Edelskov.

- Vi behøver ikke selv tænke på, hvornår lastbilerne skal til service. Vores lokale Scania-værksted ringer til os ca. 20 dage, før service er påkrævet, og tilbyder os en værkstedstid, som passer ind i vores planer. Det er nemt og holder vores lastbiler godt kørende, slutter Heino Edelskov.

Emner

  • Lastbiler, transportbil

Kategorier

  • skræddersyet aftale
  • lastbiler
  • edelskovs transport

Regions

  • Midtjylland

Fakta om Scania Danmark

Scania Danmark er den officielle importør af Scania lastbiler og busser i Danmark og et datterselskab til Scania CV, Sverige.

Scania beskæftiger i alt cirka 900 medarbejdere, som arbejder med reparation og service af store køretøjer, reservedele og serviceaftaler, salg af busser og lastbiler, finansierings- og forsikringsløsninger til vognmænd, marketing, teknik, IT, HR og økonomi samt chauffør uddannelse på i alt 26 velplacerede lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

Scanias integrerede produkter og serviceydelser sikrer kunderne markedets mest omkostningseffektive løsninger for gods- og passagertransport ad landevej samt maksimal oppetid.

Læs mere om Scania på www.scania.com og www.scania.dk

Kontakt

Jannie Christiansen

Pressekontakt Marketing & Communications Manager Presse, marketing, intern kommunikation +45 91344038

Relateret materiale