Gå til indhold
DZT er officielle partner på FERIE FOR ALLE i Herning

Blogindlæg -

DZT er officielle partner på FERIE FOR ALLE i Herning

Mød Tyskland i Hal M i Herning!
Rejselandet Tyskland ved DZT er årets officielle partner på FERIE FOR ALLE fra 20.-22. februar i Herning. På den store Tysklandsstand er der repræsentanter fra omkring 40 byer, områder, delstater, hoteller, feriecentre, forlystelsesparker, shopping-/outletcentre og meget mere.
Du finder os lige ved indgangen i hal M!

På Tysk Turist Informations stand vil der alle tre messedage være personale fra Deutsche Bahns danske repræsentation, der står klar til at fortælle om Deutsche Bahns produkter, om togrejser til og fra Tyskland og rundt i Tyskland. Bestilling af togbilletter og yderligere informationer på Deutsche Bahns internationale website www.bahn.com, på det danske www.bahn.com/dk eller www.bahn.com/se på svensk.

Emner

Kontakt

Lotte Voigt Arnsted

Lotte Voigt Arnsted

Pressekontakt Pressechef

Tyskland - Blandt venner

Tysk Turist Information i Danmark er del af Tysklands nationale turismeorganisation German National Tourist Board (GNTB). Vi er den officielle formidler af Rejselandet Tyskland og markedsfører Rejselandet Tyskland med henblik på at fremme turismen i Tyskland. Markedsføringen sker i tæt samarbejde med regionale turismeorganisationer i Tyskland og andre lokale aktører.

Tysk Turist Information
Amaliegade 13
1256 København K
Danmark