Skip to main content

Én af Danmarks største og mest markante sangerinder, Hanne Boel, udgive en lang række helt nyfundne uudgivet numre fra perioden 1989 – 2007, i dag den 3. feb.

Pressemeddelelse   •   Feb 03, 2014 10:22 CET

Pladen har fået titlen ”Outtakes” og byder på endnu uhørte sangskatte fra sangerindes omfattende karriere. Ved skabelsen af Hanne Boels mange albums har hun ofte indspillet flere sange end der reelt var kapacitet til på pladen og med en naturlig prioritering af sangerindes egne kompositioner, har mange smukke cover-numre og musikalske feature aldrig set dagens lys. Men på ”Outtakes” har Hanne Boel selv udvalgt en perlerække af nyfremfundne covernumre, som i mange år har gemt sig på forskellige formater af bånd, optaget gennem tiderne fra 1989 til 2007 - en historisk rejse gennem både teknologiens og sangerindes udvikling.

Sangerinde fortæller selv om albummet: ”Nu har vi samlet en del af disse gemte sangskatte til en lille udgivelse. Vi har ikke rørt ved det, der er ikke tilført noget, ikke sunget igen. I tre tilfælde har vi dog måtte mixe, simpelthen fordi der ikke fandtes et mix af de pågældende sange. Dette er med andre ord et indblik i vores arbejdskammer - og hvem ved, om vi har fundet alle de sange der gemmer sig!

”Outtakes” er blevet et yderst homogent album, hvor Hanne Boel lader sin store pop- og rockende røst lyde på lang række aldrig før udgivet sange. Albummet byder på en masse spændende samarbejder, hvor lytteren tages på en omfangsrig rejse gennem de sidste 20 års musikhistorie, med de mest markante danske og udenlandske sangere og skrivere. På rejsens vej møder man både Laid Back, Tim Stahl, og John Guldberg, Muassa Diallo, Jens Runge, Nikolaj Torp, Klaus Menzer, Benjamin Koppel, Carsten Dahl, Frede Ewertt, samt Jacob Andersen m.fl.  Alt samen produceret og bundet sammen af den legendariske producer Poul Bruun.

Om Hanne Boel:

Hanne Boel (f. 1957 i Gladsaxe) er musiksproglig student fra Kildegård Gymnasium og blev i 1980 uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium som musikpædagog med speciale i kor, sang og ensemblespil. Hun studerede derefter sang et år ved Berklee School of Music i Boston, USA. Hjemme igen, arbejdede hun som musikpædagog i flere år – en karriere hun ved siden af sangen har fortsat og Hanne Boel har bl.a. undervist på Den Rytmiske Aftenskole, Statens Teaterskole, Det Rytmiske Konservatorium, Ålborg Universitet, musikskoler samt ved jazz og – rockstævner. Den 1. august 2009 blev hun ansat som professor i musik ved Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Hanne Boel har gennem årene turneret massivt i hele Skandinavien og udover Danmark nyder hun enorm succes i bl.a. Norge. Derudover har hun gennem årene turneret i det meste af Europa (med afstikkere til Kenya, Kina og Syrien), hvor også mange TV-optrædener har været med til at cementere sangerindes popularitet. Der er stadig bud efter den livskloge danske sangerinde med den store stemme og rejsen er ikke langt fra afsluttet. Hun har aldrig været bange for udfordringer og slet ikke for at ro ud i åben sø - med kun én åre.

Hanne Boel Diskografi:

1987 - Shadow Of Love
1988 - Black Wolf
1990 - Dark Passion
1992 - My Kindred Spirit
1992 - Kinda Soul
1994 - Misty Paradise
1996 - Silent Violence
1998 - Need
1999 - Strangely Disturbed
2000 - Boel & Hall
2002 - Beware Of The Dog
2004 - Abaco
2007 - Private Eye
2008 - A New Kinda Soul
2010 - I Think It's Going To Rain
2011 - The Shining of Things
2014 – Outtakes


Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar