Skip to main content

HANNE BOEL udsender ny single idag !

Pressemeddelelse   •   Okt 21, 2016 09:00 CEST

Hanne Boel har været i studiet sammen med produceren David Mørup, der har arbejdet med bl.a. Christopher og Scarlet Pleasure. Det er foreløbig blevet til den nye single ”You Kept Me Waiting” som hun har skrevet i samarbejde med Anders SG fra Alphabeat og Emil Falk fra Flødeklinikken. Med Boel´s blændende vokal i front for en velklingende skarp organisk produktion, åbnes et nyt kapitel i hendes lange karriere. 

Hør singlen her : http://open.spotify.com/track/1j5VrVz77EqfaoVqvGWeyO

Kneedeep water never hurt nobody

But I feel the tide is coming on

Thoughts that keep me from going under

Though we drift away slowly you and I”

Efter Hanne´s medvirken i Toppen Af Poppen er planerne bl.a. at arbejde med nye numre, først en single og så et nyt album næste år, koncerter i foråret samt en sommerturné med fuldt band.

Men allerede fra fra 2. Nov – 17. dec tager hun på turné med de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch. Det bliver til 12 koncerter i Norge efterfulgt af 18 koncerter i Danmark. Se hele turen her : www.hanneboel.com.

Hanne Boel har gennem årene opbygget sin karriere i hele Skandinavien samt Tyskland, hvilket har indbragt et samlet pladesalg på over 2,5 millioner. 
Albummet “Dark Passion” (1990) har alene solgt over en halv million eksemplarer på verdensplan, og i Danmark er det med 340.000 ex det 6. mest solgte album nogensinde. Hanne Boel vandt fire Grammy-statuetter for albummet i 1991.

Albumdiskografi :

1987 Shadow Of Love

1988 Black Wolf

1990 Dark passion

1992 My Kindred Spirit

1992 Kinda Soul

1994 Misty Paradise

1996 Silent Violence

1998 Need

1999 Strangely Disturbed

2000 Boel & Hall

2002 Beware Of The Dog

2004 Abaco

2007 Private Eye

2008 A New Kinda Soul

2010 I Think It´s Going To Rain

2011 The Shining Og Things

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy