MKL Invest

Mailadresser.nu har Sveriges bästa företagsregister 2015!

Press Release   •   Aug 27, 2015 16:55 EEST

1. Mailadresser.nu - vinnare av Sveriges bästa företagsregister 2015

2. Bisnode

3. Datadia

4. Resten, de flesta ej värda att nämnas...

Kort och gott så tittade vi på hur många personliga e-post adresser till beslutsfattare leverantören i fråga erbjuder samt priser, kvalitetsvillkor etc. 


1. ANTAL E-POST ADRESSER

Vår egen lysande tjänst sedan 2012 med hundratals nöjda kunder, alltifrån småföretag till publika bolag, myndigheter och organisationer. Vi hade den 25 Augusti 2015 917,325st e-post adresser till beslutsfattare i vårt system. 

En sökning hos vår absolut största konkurrent Bisnode (Sveriges största företag inom affärsdata) visar att Bisnode kan erbjuda sina kunder 273,598st e-post adresser, dvs ca 30% av vad vi kan erbjuda (Se bild nedan)

bisnode150825En sökning hos DataDia visar att DataDia kan erbjuda sina kunder e-post adresser till 186,508st beslutsfattare (se bild nedan) dvs endast ca 20% av vad vi kan erbjuda. 

datadia1508252. PRISET

Det andra vi tittade på var prissättningen. Vi gjorde en jämförelse för att se vad priset för 3000st personliga e-post adresser skulle kosta hos leverantörerna. 

Föga förvånande så låg jätten Bisnode högst i pris. 9,43kr/post skulle de ha för 3000 adresser.

DataDia knep platsen som näst dyrast, 8,44kr/post betalar du där om du beställer 3000 adresser.

Billigast blev alltså Mailadresser.nu - här betalar du 7,0kr/post vid köp av 3000 adresser (se vår prislista). Det gör att vi i denna jämförelse ligger ca 26% billigare i pris än Bisnode och ca 17% billigare än DataDia.3. GARANTIER

Mailadresser.nu erbjuder en alltjämt branschunik kvalitetsgaranti på alla ordrar där vi utlovar MINST 90% aktiva adresser i varje order men når ofta så högt som 95-98% pga våra avstämningsrutiner vid varje enskild order. 

DataDia erbjuder liknande villkor där de räknar med studsar på ca 6%. Man bör ta i beaktande att DataDia endast erbjuder 20st titlar på beslutsfattare jämfört med Mailadresser.nu och Bisnode som båda erbjuder över 500 titlar vilket såklart ger en mycket större databas att administrera och uppdatera (se punk 1 i jämförelsen).

På Bisnodes hemsida kan vi inte hitta några liknande villkor vilket leder oss till att tro att eventuella studsar är kundens problem. Vi skriver detta uttalande med största reservation dock.

Ett ord om övriga konkurrenter

I branschen adressleverantörer så finns det en uppsjö med leverantörer. Gör en enkel sökning på google så ser du hur många som dyker upp. Mer eller mindre seriösa aktörer som våra kunder stött på och som vi själva tittat närmre på. Vi har valt att inte ta med några andra leverantörer i denna mätning helt enkelt för att nödvändig transparens helt saknas och därmed saknas jämförbara alternativ till de tre nämnda leverantörerna.

Tänk på detta nästa gång du väljer adressleverantör:

- De flesta erbjuder GENERELLA e-post adresser till företag. Det handlar om info@..., kontakt@.... och liknande e-post adresser. Dessa är totalt värdelösa i form av marknadsföring och har samlats in genom att dammsuga nätet med en billig programvara som vem som helst kan köpa. KÖP ALDRIG GENERELLA E-POST ADRESSER om du vill ha effekt av din kampanj.

- De flesta "konkurrenterna" har inget verktyg där man kan se hur många e-post adresser de faktiskt har. Du får helt enkelt "lita på dom" att det du köper är vad dom lovar. Detta gäller även företag som kontaktdata.se där du aldrig har möjligheten att verifiera kvalitén i deras databas utan du får helt enkelt lita på att deras "verktyg" innehåller den mängd e-post adresser som de påstår och att dessa levereras. Kom ihåg att statistik enkelt kan förvanskas om du själv inte kan få tillgång till källan!!! Vi genomför också EDR kampanjer åt företag men företaget får alltid möjligheten att köpa loss kompletta listor till mottagarna om de vill följa upp kampanjen.

- De flesta erbjuder ingen kvalitetsgaranti! Ett måste i en så föränderlig bransch som e-post register.

Med detta sagt så korar vi oss själva till SVERIGES BÄSTA LEVERANTÖR AV ADRESSREGISTER 2015 när det gäller personliga e-post adresser till beslutsfattare!

Välkommen att lägga din nästa beställning hos Mailadresser.nu. Strunta i alla andra leverantörer där ute och spara både tid och pengar genom att hitta rätt direkt.

MKL Invest levererar marknadsledande affärsdata till svenska företag, myndigheter och organisationer. Vi har specialiserat oss på EDR marknadsföring inom B2B och har kanske Sveriges största e-post register till beslutsfattare på svenska företag.