Autonomo

Mest populære kredittkort i november

Entrada de blog   •   dic 13, 2011 11:39 CET

Den norske nettsiden kredittkortet.org er en side med fokus på kredittkort og nyheter om bruk av kort. Statistikken for søknader gjort gjennom nettsiden viser at de tre mest bestilte kredittkortene for november 2011 er:

1. På første plass troner kredittkortet re:member card fra leverandøren Enter Card. Dette kortet fokuserer på rabatter ved netthandel, og er helt kostnadfritt å skaffe seg.

2. På andre plass i november kommer kredittkortet Flexi Visa fra leverandøren Santander Consumer Bank. Dette kortet er også kostnadsfritt å gå til anskaffelse av, og kortet fokuserer på cashback innenfor forskjellige varegrupper som flyreiser, drivstoff, klær og elektronikk.

3. På tredje plass i november kom kredittkortet Santander Red fra samme leverandør. Også dette kortet er gratis å skaffe seg, men i motsetning til de to forrige bankkortene, har ikke dette noen spesielle fordeler. Kortet fokuserer i stedet på en meget lav effektiv rente sammenlignet med konkurrentene.

Resultatet viser at vi bestiller kredittkort av to ulike grunner. Enten så vil vi ha mest mulig tilbake når vi handler, eller så er renten det som utslaget på vektskålen når vi velger oss et nytt kredittkort.

For mer informasjon, besøk nettsiden www.kredittkortet.org