Mallorcafastigheter

Exklusiva lyxlägenheter på första linjen

Comunicado de prensa   •   ago 30, 2015 11:52 CEST

Mallorcafastigeter erbjuder ett nytt lägenhetskomplex med  ett privilegierat läge i Cala Major. Alla lägenheter kommer att ha en fantastisk havsutsikt och direkt tillträde till havet.

Nytt lägenhetskomplex i Cala Major

Detta nya projekt, med endast sju lägenheter har precis släppts och de som köper snabbt kommer att kunna påverka utseendet på sin lägenhet. Projektet beräknas påbörjas i slutet av 2015 och beräknar vara klart i slutet av 2016, datanimerade bilder kommer att finnas tillgängliga från den 15 juli. Bostäderna kommer att byggas av en av Mallorcas mest välkända byggnadsentreprenörer vilket kommer att resultera i garanterat hög kvalitet och design.

Dessa exklusiva lägenheter med två sovrum kommer att inredas i modern och lyxig stil. Samtliga bostäder kommer att ha en terrass med spektakulär utsikt och mycket ljus. Materialvalet är av högsta kvalitet och lägenheterna blir utrustade med vacker ekparkett, och keramik i ljusa färgtoner. Köket blir utrustat med de senaste finesserna och vitvaror från Miele. Luftkonditionering, golvvärme samt ett avancerat system för el och ljus ingår också i konceptet. I komplexet kommer det att anläggas en vacker trädgård med pool samt en inomhuspool och bastu.

Priserna är från 1.185.000 euro för en bostad med två sovrum och gå upp till 2.125.000 euro för takvåningen stor terrass. Det går redan nu att reservera din lägenhet, reserveringsavgiften är 20.000 euro.

Detta är ett ypperligt tillfälle att göra  en riktigt bra investering och lägenheterna kommer att säljas väldigt snabbt.

Kontakta oss så snart som möjligt för mer information

Calle Aníbal 23D,
Santa Catalina, 07013 Palma
Tel.: +34 971 22 08 68
E-post: info@mallorcafastigheter.com

Om Mallorcafastigheter

Mallorcafastigheter grundades sommaren 2005 av Vivian Gruenblatt, en mallorkinska som under många år delat sin tid mellan Mallorca och Stockholm. Vivian etablerade Mallorcafastigheter efter hon upptäckte att Mallorca saknade en internationell fastighetsförmedling som specialiserat sig på exklusiva bostäder för den skandinaviska köparen. Idag gör Mallorcafastigheter fler affärer med svenska köpare än någon annan fastighetsbyrå på ön.