Pressmeddelande -

Navegara inspirerar till yacht charter på Mallorca!

Navegaras strävan efter att förenkla och göra yacht charter mer lätttillgängligt gör att den inom kort kommer att översättas på flera språk. Förnärvarande så är hemsidan publicerad på svenska, norska och engelska. Men det går redan nu att finna information om samarbetspartners inom service och underhåll av båtar samt hur man går till väga för att hyra en båt. Hemsidan vill också inspirera och skapa känslor om hur, var och när man kan semestra. Den blir också ett redskap att enklare hitta erbjudanden och information som har med båtcharter och Mallorca att göra. Den nya hemsidan är framtagen tillsammans med SEO Iberica.

Efter 13 år på Mallorca så beslutade sig de tre entreprenörerna, med egna företag redan etablerade på ön, att förverkliga en dröm. De såg en möjlighet att kombinera sina kunskaper och få möjligheten att dela sin passion för båtar och Mallorca med andra människor. Som agenter för båtuthyrning med lokal närvaro och globalt nätverk så skräddarsyr de dagsturer, längre båtsemestrar med besättning, samt företagsevent. 

– “Det är mycket viktigt med en kompetent hemsida för att vi ska lyckas med att tillfredställa människors höga krav och förverkliga deras drömsemester”, avslutar Erica Persson, charteransvarig på Navegara. 


Ämnen

  • Resor

Kategorier

  • hyra båt mallorca
  • hyra båt
  • spanien
  • mallorca
  • båtuthyrning
  • hyra båt spanien

Our team are well experienced within the yacht industry and knows just how important it is to deliver the best charter for the clients. This is what satisfies us and we will continue to develop our service to ensure our clients that Navegara is the only contact needed for all future yacht charter in Mallorca.

http://navegara.es