Skip to main content

MILWAUKEE® REDSTICK™ VATTENPASS ERBJUDER MARKNADSLEDANDE HÅLLBARHET, INNOVATIVA FUNKTIONER OCH GARANTERAD PRECISION

Lehdistötiedote   •   Maalis 08, 2017 10:34 EET

REDSTICK™- sortimentet från Milwaukee

Alla nya REDSTICK™ vattenpass klarar tuffa arbetsmiljöer och har livstids garanti på noggrannhet. Milwaukee® kommer att fortsätta växa inom segmentet mätinstrument genom att lansera premiumlösningar för professionella användare. 

Trasiga libeller, böjda ramar och skadade vattenpass är ett vanligt irritationsmoment inom byggbranschen. Vi har fokuserat på att förebygga vanligt förekommande skador och fel genom innovation och ny teknik som ger dramatiskt förbättrad hållbarhet och branschledande precision för ökad arbetseffektivitet.

Med lanseringen av REDSTICK™ vattenpass har vi utvecklat en lösning för professionella användare som förväntar sig att verktyget lever upp till Milwaukees ”Nothing but HEAVY DUTY” standard.

Slitstyrkan hos REDSTICK™ vattenpass bygger på Backbone™ Konstruktionen är helt i metall – den mest slitstarka ramen på marknaden. Den förstärkta Backbone™ ramen skyddar dessutom blocklibellen mot skador som påverkar precisionen och förhindrar att den lossnar. Slagtåliga ändkapslar skyddar ramen och ger bättre åtkomst i trånga utrymmen.

För bästa läslighet och visuella precision använder våra nya vattenpass SHARPSITE™ blocklibellteknik. Svarta band på libellerna ger högre kontrast längs sidorna och gör den förstorade bubblan lättare att läsa av. SHARPSITE™ blocklibellen klarar tuffa miljöer och är tillverkade av slagtålig akrylplast som ger bibehållen precision under hela vattenpassets livslängd. I samband med lanseringen av REDSTICK™ vattenpass introducerar Milwaukee® även livstids garanti på noggrannhet. Om libellernas precision mot förmodan skulle försämras ersätter Milwaukee vattenpasset.

Alla magnetiska modeller använder förstärkta permanentmagneter som ger maximal hållkraft på de flesta metallytor. Planfrästa mätytor på ovan- och undersidan garanterar maximal noggrannhet i alla arbetsställningar.

För mer information om nya REDSTICK™ vattenpass och närmaste återförsäljare, gå till www.milwaukeetool.se 

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.