Maksuturva

Dooxes jobbförfrågningstjänst för byggarbeten och reparationer kompletteras med Suomen Maksuturva Oy:s webbetalningslösningar

Lehdistötiedote   •   Helmi 17, 2011 17:40 EET

Finlands populäraste elektroniska tjänst för förfrågningar om byggarbeten och reparationer Dooxe.fi utökar sin service med SoviKaupat-tjänsten. Suomen Maksuturva tillhandahåller tjänsten, som går ut på att ge Dooxes kunder större säkerhet i betalningsrörelsen. SoviKaupat-tjänsten bygger på att pengarna betalas in till Maksuturva, som ger beloppet vidare till arbetstagaren först när arbetet är utfört enligt vad man överenskommit.

- Arbetstagaren är medveten om att uppdragsgivaren har betalat in ersättningen och kan då utföra det överenskomna arbetet utan ekonomiska risker. Det samma gäller också i motsatt riktning. Betalningen från uppdragsgivaren ges ut till den som utfört arbetet först när arbetet är klart. Det här betyder att båda parter kan känna sig trygga säger verkställande direktören för Dooxe Oy Teemu Piirainen.

- Vår tanke är att när vi samarbetar om dessa tjänster erbjuder vi privatpersoner det säkraste och lättaste sättet på marknaden för att överenskomma på elektronisk väg om exempelvis reparationsarbeten. Alla uppgifter som anknyter till uppdraget hålls i säkert förvar och betalningarna specificerar t.o.m. arbetsdelen skilt med tanke på hushållsavdraget berättar Jani Vertanen vid Suomen Maksuturva Oy.

Tilläggsinformation

Teemu Piirainen, verkställande direktör, Dooxe Oy,
tfn +358 44 222 6666

Jani Vertanen, försäljnings- och marknadsföringschef, Suomen Maksuturva Oy
tfn +358 9 4241 7063

Dooxe Oy är ett finländskt tjänsteföretag, vars webbsidor www.dooxe.fi tillhandahåller en jobbförfrågningstjänst specialiserad på byggarbeten och reparationer. Tjänsten är gratis och når tusentals yrkesmän och entrepenörer i olika branscher runtom i Finland.

Suomen Maksuturva Oy är ett företag specialiserat på betalningsförmedling inom elektronisk handel. Bland företagets kunder återfinns bl.a. kedjan Hanakat, Unikulma och Suomen Polkupyörätukku. www.maksuturva.fi