Lina Björkskog

Ny tjänst som underlättar köpet av den rätta sport-bh:n

Pressmeddelande   •   Jul 25, 2013 13:15 EEST

En ny tjänst på nätet som ska hjälpa kvinnor att välja rätt sport-bh har precis öppnat. På sidan Sport-bh.nu kan man hitta, jämföra och köpa sport-bh:n från Sveriges vanligaste webbshoppar, vilket förenklar köpet av en ny sport-bh. Lina Björkskog, sidans administratör, berättar mera om verksamheten. 

Varför behövs en dylik tjänst? 

- Jag har egen erfarenhet av att det är svårt att välja rätt sport-bh från butikerna, berättar Lina Björkskog, och jag tror detta är en stor orsak till att allt för många kvinnor använder sig av fel sport-bh när de tränar. När man dyker in i sport-bh-djungeln i exempelvis stora sportkedjor så märker man att informationen om produkterna ofta är dålig eller felaktig. Olika sport-bh tillverkare har olika sätt att kategorisera sina sport-bh:n, varför man inte vet om stödet kommer att vara tillräckligt för den motionsform man tänker utöva. Jag störde mig på detta när jag senast skulle köpa sport-bh i en markbutik, och bestämde mig för att göra en sajt på nätet där man snabbt och enkelt kan hitta den rätta sport-bh:n. 

Hur fungerar sidan? 

- På vår nya sida har vi satt in alla de vanligaste sport-bh:n som finns på marknaden i Sverige, och för varje produkt finns en informativ egen sida som berättar mera om produkten i en objektiv produktanalys. Du hittar snabbt och enkelt information om produktens och materialets egenskaper och funktioner, för vem sport-bh:n passar och till vilken motionsform. På sidan kan du välja kategori enligt hur stort stöd du behöver eller enligt din egen bh-storlek, för att snabbt hitta rätt bland alla alternativ. Sport-bh.nu har inget eget sport-bh-lager, utan du skickas vidare till webbshoppen du väljer för att göra köpet där. 

Guide som hjälper att hitta rätt

Lina Björkskog berättar att det finns en sport-bh-guide på sidan, vilken man kan använda sig av om man är osäker på vilken sport-bh man ska välja. 

- Tre-stegs-guiden hjälper dig att välja rätt storlek och rätt sport-bh enligt dina egna önskemål och förväntningar. Många kvinnor idag använder sig av fel sport-bh, vilket kan slita på brösten samtidigt som det stör under träningen. Speciellt för kvinnor med stor byst är det extra viktigt att köpa rätt sport-bh, eftersom vikten av ett bra stöd ökar ju större bröst man har. Tack vare denna guide vet man hur man ska välja, och kan njuta av att träna med en sport-bh som verkligen passar dig och gör träningen roligare. En bra sport-bh minskar bröstens naturliga rörelser under träning och känns skön och bekväm mot kroppen utan att skava. Den bästa sport-bh:n stöder utan att du märker att du har den på dig, och det är just i jakten på den perfekta sport-bh:n som sport-bh.nu kan hjälpa, säger Lina. Lina Björkskog har sitt eget företag där hon erbjuder tjänster inom personlig träning och fysioterapi, både online och IRL, samt handhåller en rad olika webbsidor med träningsrelaterade produkter. Lina driver också en av de största träningsbloggarna, som hittas på linabjorkskog.com

Kontakt: 

Lina Björkskog

E-post: lina.bjorkskog@gmail.com

Tfn: +358504672598

www.linabjorkskog.com