Paf

Paf arrangerar pokerturnering med Atléticos stjärnspelare på Vicente Calderon-stadion

Lehdistötiedote   •   Helmi 01, 2011 09:31 EET

Åländska spelbolaget Paf arrangerar den 9 mars ”Paf Poker with the Stars”, en pokerturnering på Vicente Calderon-stadion med flera stjärnspelare från spanska storklubben Atlético Madrid.

– Ett unikt tillfälle för våra kunder att få träffa stjärnspelarna i Atlético Madrid, säger Robert Söderdahl, chef för Pafs hemmamarknad.

Paf kommer att ha åtta spelbord inne i VIP-loungen på anrika fotbollsarenan Vicente Calderon i Madrid. Åtminstone åtta Atlético-spelare kommer att vara med i välgörenhetspokern Paf Poker with the Stars, bland annat lagets stjärnspelare Diego Forlán och lagkaptenen Antonio López.

– Vi har tio pokerpaket med resa, boende, tapas och poker på spel i Spade poker på Paf.com. Paketet är för två personer, tillägger Söderdahl.

I pokerturneringen har Paf adderat två paket till Paf Poker Challenge 20-22 maj 2011.

Vinnaren av Paf Poker with the Stars får dessutom dela ut 3 000 euro till välgörande ändamål.

Pokerkvalen för Pafs nordiska spelkunder kommer att avgöras under fem olika dagar, där inköpet är endast 5,50 dollar.

Kvalen (CET):

Tisdag 1 feb 19:45
Fredag 4 feb 19:45
Tisdag 8 feb 19:45
Fredag 11 feb 19:45
Tisdag 15 feb 19:45

Ålands Penningautomatförening, Paf, grundades för över fyrtio år sedan för att samla medel för allmännyttiga ändamål. I dag arrangerar Paf spel på internet, på fartyg och på Åland. Det utdelade överskottet från Pafs verksamhet går till allmännyttiga ändamål som exempelvis ungdomsföreningar, handikapporganisationer och sjöräddningen.

Ytterligare information lämnas av:

Robert Söderdahl
+358 (0) 400 94 97 60
robert.soderdahl@paf.com