Lina Björkskog

Personlig träning online - den perfekta julklappen

Pressmeddelande   •   Dec 11, 2013 14:45 EET

Lina Björkskog jobbar som personlig tränare i Helsingfors, men har på senare tid även satsat på personlig träning online. Vad är personlig träning online egentligen och vem kan ha nytta av det? Lina Björkskog berättar mera om denna tjänst och hur man kan använda sig av den - speciellt nu i julklappstider.

Personlig träning online med Lina

Vad är personlig träning online?

Personlig träning online är ett annat ord för personlig träning på nätet. Jag startade denna verksamhet när jag upptäckte hur stort behov det fanns av personliga träningstips och träningsprogram på nätet. Personlig träning behöver inte betyda att du har en tränare som skriker dig i öronen under träningen, utan det kan också vara så att du har kontakt med din tränare på nätet, via mail eller skype, men ändå får träningsprogram och pepp på vägen på samma sätt som om ni skulle ha gemensamma träningstillfällen.

Vem passar personlig träning online åt?

Personlig träning online passar för alla som vill satsa på träningen lite extra med skräddarsydda träningsupplägg och motivation till träningen. PT online är speciellt bra åt den som har ett hektiskt schema och vill träna på sina egna tider. Samtidigt så är coachingen online också ett billigt alternativ eftersom man inte har några gemensamma träffar, vilket gör att min målgrupp automatiskt har blivit allt från fattiga studeranden till stressade hemmamammor.

Lina Björkskog är medveten om att det ibland är svårt att hinna med träningen om man har ett fullspäckat schema, och därför har hon specialiserat sig på tuff hemmaträning.

Tuff hemmaträning, vad betyder det?

Man behöver inte betala dyra gymavgifter som sedan aldrig används, utan det går hur bra som helst att träna hemma, även utan redskap. Att träna hemma är inte alls så tråkigt som det låter, utan hemmaträningen kan göras riktigt tuff när man kombinerar högintensiva styrkeintervaller med pulshöjningar. Det enda som behövs är en tom golvyta på 2 x 2 meter, bekväma kläder och en vattenflaska.

Genom att träna hemma sparar man både tid och pengar, och kan träna just då det passar en själv. Om träningen är högintensiv så behöver du inte träna länge, utan du får riktigt bra träningsresultat av 30-40 minuter hemmaträning. Träningsprogrammen jag gör upp blir individuella eftersom mina klienter intervjuas om vad de gillar och vilka resultat de vill ha av träningen innan träningen kickar igång.

Med julmat, lata dagar och nyårslöften så är det många som bestämer sig för att ta tag i träningen på nytt efter årsskiftet. Vilka tips har du till den som vill satsa på träningen inför det nya året?

PT Online - ett hett julklappsalternativ

Att välja att satsa på träning och ett hälsosamt liv är alltid ett bra beslut. Mina tips är att planera in dina träningsdagar och att fokusera på ett visst mål som du vill nå. Att träna tre gånger i veckan är en bra grundregel till den som inte tränat så mycket tidigare. Om man vill ha tips på hur och vad man ska träna så är ett bra tips att satsa på personlig träning för konkreta träningsprogram och råd. Om du inte redan hunnit köpa julklappar så är ett hett tips till dina nära och kära - eller till dig själv - en av årets popuäraste julklappar - nämligen personlig träning online.

Läs mer!

Linas träningsblogg: www.linabjorkskog.com

Här kan du läsa mer om eller köpa Linas personliga träning online: http://www.linabjorkskog.com/personlig-traning-online

Lina Björkskog är utbildad fysioterapeut och jobbar med sitt eget företag som personlig tränare i Helsingfors. Lina är också aktiv på nätet och erbjuder personlig träning online åt sina kunder. Lina driver också en populär träningsblogg samt en del webbsidor som alla har den gemensamma nämnaren att de ska inspirera till en hälsosam livsstil.