Tiedote -

House of Lola expanderar till Finland

Följande pressmeddelande finns även på finska här.

Happydress till ny marknad

Modeföretaget Happydress AB med varumärket House of Lola expanderar och introduceras under hösten 2014 i Finland. Happydress AB/House of Lola säljer egendesignade kläder till vuxna och barn varav större delen av kollektionen är till vuxna tjejer. Kläderna säljs idag via hemförsäljning runt om i Sverige och via företagets egna webbshop. Från och med september finns säljrepresentanter och teamledare på plats även i Finland. House of Lola är Sveriges femte snabbast växande företag och tilldelades i december 2013 ett pris i Dagens Industris Gaselltävling.

- Vi har stora ambitioner med vår satsning i Finland. Hemförsäljning, eller direkthandel som det också kallas, är på stark tillväxt inte bara i Sverige, utan i hela världen. Varje år ökar direkthandeln med 10 procent i Sverige. Finland liknar Sverige vad gäller köpbeteende och är redan stora och duktiga på både direkthandel och på att handla online. Vi vet att intresset för våra kläder redan finns i Finland vilket gör att vi ser fram emot detta oerhört mycket, säger Lottis Sparrman och Anna Eklund, grundare av Happydress AB/House of Lola.


House of Lola söker säljare – träffa oss på barnmässan Lapsi Messut

House of  Lola arbetar just nu intensivt med rekrytering av säljare och teamledare inför höstens uppstart i Finland. Företaget söker säljare i hela landet som vill vara en del av en härlig gemenskap i ett hälsosamt företag som drivs med mycket kärlek och ett jädrar anamma.  Intresserade kan bland annat träffa House of Lola på vårens barnmässa Lapsi Messut som äger rum den 11-13 april i Helsingfors. Läs gärna mer om mässan här.


House of Lolas
främsta målgrupp är trendiga tjejer i alla åldrar som vill ha bekväma kvalitetskläder att känna sig fina i både till vardag och fest. House of Lola har kontor i Uppsala, lager i Enköping och har 16 anställda varav samtliga är kvinnor.

För mer information, intresse för en intervju eller tillgång till bilder, vg kontakta:
Magdalena Höglund, Presskontakt,  tel: 0733 338840 eller magdalena@highlandpr.se

House of Lola designar och säljer kläder i eget varumärke och firar under hösten 2013 fem år på marknaden. Fem fantasiska år där plaggen har blivit oerhört väl mottagna av härliga kvinnor, tjejer och barn över hela landet. Sköna kläder att ha till både jobb och fest och som samtidigt är otroligt sköna att krypa upp i soffan i. Kläder från House of Lola inhandlas enkelt via hemförsäljningträffar eller via företagets egen webbshop. Från och med september finns House of Lola även i Finland.
Vem är då egentligen Lola? Det och mycket annat kan du läsa mer om på www.houseoflola.se

Linkit

Aiheet

  • Yritystiedot

Kategoriat

  • house of lola till finland
  • etablering i finland
  • vårkollektion
  • mode
  • lottis sparrman
  • house of lola
  • anna eklund

House of Lola designar och säljer kläder i eget varumärke och firar under hösten 2013 fem år på marknaden. Fem fantasiska år där plaggen har blivit oerhört väl mottagna av härliga kvinnor, tjejer och barn över hela landet. Sköna kläder att ha till både jobb och fest och som samtidigt är otroligt sköna att krypa upp i soffan i. Kläder från House of Lola inhandlas enkelt via hemförsäljningträffar eller via företagets egna webbshop. www.houseoflola.se