Tiedote -

Philips publishes 2012 Annual Report

Amsterdam, the Netherlands – Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHIA) today published its 2012 Annual Report, and expects to file its 2012 Form 20-F with the US Securities and Exchange Commission later today (www.sec.gov).
 
Philips also published the Agenda for the Annual General Meeting of Shareholders, which will take place on May 3, 2013 at the Hotel Okura in Amsterdam, beginning at 14:00 hours CET.
 
The 2012 Annual Report is available to shareholders and other interested parties via this internet link.

The Agenda for the Annual General Meeting of Shareholders is available via this internet link.


Aiheet

  • Terveys, sairaanhoito, lääketiede

Kategoriat

  • tietoja philipsistä
  • vuosikertomus
  • ympäristö
  • innovaatioiden

Tietoa Royal Philips Electronicsista 

Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHIA) on terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva monialayritys, joka keskittyy parantamaan ihmisten elämänlaatua mielekkäiden innovaatioiden avulla terveydenhuollon, lifestyle-tuotteiden ja valaistuksen alalla. Yhtiön pääkonttori on Alankomaissa. Vuonna 2012 yhtiön myynti oli 24,8 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa työskenteli noin 118 000 henkilöä. Yhtiöllä on myyntiä ja palveluita yli 100 maassa. Yhtiö on johtavassa asemassa kardiologisen, akuutti- ja kotihoidon, energiaa säästävien valaistusratkaisujen ja uudenlaisten valaistussovellusten alalla sekä miesten parranajon ja muun siistiytymisen, kodin ja kannettavan elektroniikan sekä suun terveyden alalla. 

Yhteyshenkilöt

Anne-Cathrine Tjørnehøj

Lehdistön yhteyshenkilö Press Contact for Lighting Philips Lighting Tel: +45 403 308 06

Anna Ekholm

Lehdistön yhteyshenkilö Sr Marketing Specialist Healthcare Nordic +46 708322109

Liittyvä sisältö