SOLIDAIR KERSTMAAL - Kerstavond voor iedereen

Actualités   •   déc 23, 2019 10:58 CET

Het initiatief voor een « Solidair Kerstmaal » komt er op dankzij een handvol Belgische ondernemers die graag een volwaardig feestmaal en een warme kerstavond bieden aan personen die niet altijd de kans hebben om deze dagen in familieverband te vieren.

Wie zijn deze ondernemers?

  • Yannik Bellefroid met de vrijwilligers van Ladbrokes.be.
  • Patrick Rémy met fruit en groenten van het bedrijf Jacques Rémy et fi ls.
  • Eric Hulboj met vlees van ‘’La petite boucherie’’.
  • Michael Lacoste zorgt voor desserts van la Table de Marraine-Claire.
  • Philippe Absil van restaurant Bistropolitan die het menu coördineert.

Zij kozen er allemaal voor om Kerstavond dit jaar op een andere manier door te brengen. Zo willen ze een moment van solidariteit en waakzaamheid bieden aan alle mensen die op zoek zijn naar gezelligheid en verbondenheid. Deze solidaire Kerstavond gaat door op de benedenverdieping van RTL House, die ter beschikking wordt gesteld door RTL Belgium en zal worden omgetoverd tot een gezellig pop-up restaurant. Bovenop het feestmaal worden ook kerstcadeautjes en een shuttledienst ter beschikking gesteld van onze gasten die de hele avond de 19 gemeenten van Brussel zal bedienen.

Via dit evenement geven wij, samen met de vzw’s op het terrein, de kans om een gezellige en vredevolle kerstavond door te brengen aan iedereen die hier nood aan heeft. Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich nog steeds inschrijven via:

Dinsdag 24 december tovert Ladbrokes.be, samen met enkele Belgische ondernemers, het RTL House om tot pop-up restaurant om een warme kerstavond te bieden aan zo’n 300 personen.

Read more »

À propos de Ladbrokes.be (NL)

Belgische onderneming actief in sportweddenschappen, poker en casino. Marktleider in retail, digitale uitdager.

Ladbrokes.be is het merk van de Belgische onderneming N.V. DERBY dat reeds sinds 1969 actief is op Belgisch grondgebied. Het merk behoort tot de internationale GVC-groep dat een breed gamma merken in de entertainment sector in z'n portefeuille heeft.

In België is Ladbrokes.be met meer dan 300 wedagentschappen en ongeveer 400 krantenwinkels de onbetwiste marktleider in de retailsector. Online profileert Ladbrokes.be zich dan weer als een verantwoordelijke en Belgische uitdager van de internationale concurrenten.

Ladbrokes.be beschikt over een ruim aanbod aan sportweddenschappen op alle types van sportevenementen (voetbal, tennis, F1, wielrennen, enz.) maar eveneens weddenschappen op paardenrennen (Franse, Engelse, Belgische koersen) alsook windhondenrennen. Ladbrokes.be biedt aan haar klanten in België de mogelijkheid om te wedden in kantoren, in krantenwinkels, via Internet en via mobiele toepassingen die nauw met elkaar zijn verbonden. In zowel retail als online zijn voetbal, tennis en basketbal met voorsprong de meest populaire sporten bij onze klanten. In 2019 werd meer dan 70% van de geplaatste weddenschappen gespeeld op voetbal, met Champions League, de Premier League en interlandvoetbal als populaire affiches. In onze kantoren maakt voetbal meer dan 80% uit van alle weddenschappen in 2019.

Ladbrokes.be is op en top Belgisch. Dit vertaalt zich in meer dan 150 werknemers op de hoofdzetel in Oudergem, Brussel op een totaal van meer dan 1000 jobs verspreid over het hele land. Zo wordt onze klantendienst, die elke dag bereikbaar is van 8u00 tot 23u00, door de spelers als één van de beste in België beschouwd. Om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen geven, biedt Ladbrokes.be aan haar cliënteel een performant en volledig beveiligd wedsysteem aan. In naleving van het in België bestaande wettelijke en reglementaire kader, beschikt Ladbrokes.be over alle toelatingen en vergunningen die haar toelaten om weddenschappen voor het Belgische publiek te organiseren en aan te bieden.

Ladbrokes.be is een onderneming die haar commerciële activiteiten ontwikkelt volgens een zeer strikte bedrijfsethiek waarbij ze zich perfect bewust is van haar sociale verantwoordelijkheden. In deze context heeft Ladbrokes.be sedert jaar en dag verschillende samenwerkingen tot stand gebracht en ontwikkeld met publieke of privé-organisaties die strijden tegen de risico’s van gokverslaving.

Adresse