Skip to main content

Bij Ladbrokes.be krijg je dankzij je winnende ticket het dubbele van je winst!

Actualité   •   mar 19, 2020 20:57 CET

Ladbrokes.be de exploitant van sportweddenschappen wordt, net als alle andere sectoren, zwaar getroffen door de maatregelen die tegen VIDOC-19 zijn genomen. Als gevolg daarvan heeft de onderneming haar 315 vestigingen in heel België gesloten. Maar het bedrijf denkt aan zijn klanten en onderneemt een bijzondere actie!

Na de uitzonderlijke sluiting van de Ladbrokes.be agentschappen vindt het bedrijf oplossingen voor zijn klanten en, nog beter, biedt het hun de mogelijkheid om hun winnende tickets te verdubbelen. Als de klant dit nog niet heeft gedaan, hoeft hij zich alleen maar te registreren op de website Ladbrokes.be. Vervolgens moeten ze hun winnende ticket(s) en een fotokopie van beide zijden van hun identiteitskaart naar help@ladbrokes.besturen. Het Ladbrokes.be team zal de verzonden informatie controleren en de betaling zal dan gebeuren. Het is belangrijk om te specificeren dat deze actie alleen geldig is bij het winnen van agentschapstickets! Met deze actie kunnen de klanten van het agentschap de website Ladbrokes.be ontdekken of herontdekken. De site biedt weddenschappen aan op sportevenementen, maar ook een veelvoud aan casinospelen en online poker. Het zal dus mogelijk zijn voor agentschapscliënten om zich online te vermaken, vanuit het comfort van hun eigen huis.

Als verantwoordelijkbedrijfneemt Ladbrokes.be de economischesituatiezeerserieus en wil het zijnspelersbewustmaken van het belang om thuis te blijven en zichtegelijkertijd te vermaken. Het is in dit kaderdat het bedrijfheeftbesloten om deze campagne op te zetten. 

Commentaires (0)

Ajouter un commentaire

Commentaire

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.