888

Välkomstbonus till pacific poker

Press Release   •   Sep 28, 2010 16:24 GMT

Välkomstbonus

Du är smart, har du shoppat runt. Alla's erbjudande första insättning bonusar i dessa dagar.
Så du är rätt att fråga:

Vad är så speciellt med Pacific Poker välkomstbonus?

Jo, vi tror på ett varmt välkomnande. De flesta webbplatser som erbjuder en första insättningsbonus faktiskt inte ge dig något gratis pengar att spela med tills du spela ett visst belopp. Vi hand du 25% av din välkomstbonus omedelbart innan du ens sätter dig vid din första tabellen.

Och som en ny spelare kommer du även ha rätt till vår första
insättning Fri rolls.

De övriga 75% av din bonus pågår och lätt att rensa genom att samla bonuspoäng (10 BP per $ 1 bonus). Varför säger vi att det är lätt att lösa?

Eftersom du kan samla BP inte bara genom att spela cash games, men även via turneringsinköp, eller ens i kasinon och spel! Och medan du ackumulera BP, du tjänar också Statuspoäng som kan omvandlas till fri kontanter. Hur vet du hur nära din bonus är att komma in i din varma små händer? Det är enkelt eftersom du alltid har en bonus meter ovanför bordet medan du spelar så du kan se hur långt du har kommit och hur mycket du har kvar att gå för att få dina pengar.

Här är ett exempel på vad som kan bli din: gör en första insättning på $ 100 och du kommer få $ 25 direkt (så du kommer se $ 125 på din bankrulle). Plocka upp de resterande 75 $ så snart du samlat ihop 750 bonuspoäng. Det är 25% direkt (upp till $ 100) + 75% i avvaktan (upp till $ 300) = en jättestor 100% upp till $ 400 på din första insättning! Det finns ingen varmare välkomnande på något pokerrum som helst!