A JYSK rekord árbevételt ért el Magyarországon

Sajtóközlemény   •   nov. 28, 2018 17:06 CET

A JYSK Magyarország rekord növekedést ért el árbevétel tekintetében a 2017/2018-as pénzügyi évben.

Magyarországon egyre több vásárló választja a Skandináv JYSK-öt ha alváshoz és lakberendezéshez keresnek termékeket.

Ennek eredményeként, a JYSK Magyarországon az eddigi legmagasabb, több mint 42 milliárd Ft árbevételt ért el, ami 117%-os növekedés az előző évhez képest.

“Ez egy fantasztikus eredmény, ami visszaigazolja a mindennapi tapasztalatunkat arról, hogy a magyar vásárlók szeretik a JYSK-öt. Különösen az újonnan nyílt vagy felújított üzleteinknek nőtt kimagaslóan a látogatottsága. A jövőben arra összpontosítunk, hogy kívül és belül megújítsuk üzleteinket és fejlesszük online és digitális vásárlási megoldásainkat” - mondja Szimeiszter Sándor, Country Manager, JYSK Magyarország.

Különösen a bútor, matrac és ágyneműk forgalma növekedett.

“A kimagasló eredményekben nagy szerepe van az elkötelezett munkatársainknak, akik egy korábbi független felmérés szerint a legjobb munkahelynek tartják a JYSK-öt” – nyilatkozza Szimeiszter Sándor, Country Manager, JYSK Magyarország.

A JYSK magyarországi pozitív eredményei részét képezik a JYSK Csoport még nagyobb sikertörténetének, amely világszerte több mint 2660 áruházat üzemeltet 50 országban. A JYSK Csoport 3,577 milliárd euró árbevételt, és 474 millió euró EBIT-et könyvelhetett el a 2017/2018-es üzleti évben.

Magyarországon az első JYSK áruház 2005-ben nyílt meg, és jelenleg 80 üzlettel rendelkezik és több mint 800 munkatársat alkalmaz

A magyar leányvállalat 2017/2018-as pénzügyi év eredményei

• Árbevétel: 42 milliárd Ft
  • Árbevétel növekedés 2016/2017-hoz képest: 117%

A magyarországi JYSK-ről

• Magyarországon az első JYSK áruház 2005-ben nyílt meg
  • A 2017/2018-as pénzügyi évben 2 új JYSK üzlet nyílt, és 12 újúlt meg Magyarországon
  • A JYSK Magyarországon jelenleg 80 üzlettel rendelkezik és több mint 800 munkatársat alkalmaz

Kapcsolat

Szimeiszter Sándor, Country Manager, JYSK Magyarország: tel: 06 20 329 9589, email: ssz@JYSK.com

Megjegyzések (0)

Megjegyzés hozzáadása

Megjegyzés

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.