Sajtóközlemény -

Földöntúli reklámot készített a Sony az új BRAVIA OLED A1 televízióhoz

Az első BRAVIA OLED TV sorozat megjelenésének 10. évfordulóját ünnepli a Sony új reklámkampánya, az "Earth Rising". A film szereplői átutaznak a sivatag dűnéin, hogy a csillagfényes éjszakában lehessenek szemtanúi egy különleges jelenségnek. A reklámfilm mottója: “Experience a whole new world”.

A BRAVIA OLED A1 sorozat a Sony 4K HDR X1 Extreme™ képfeldolgozó processzorát és az OLED technológia kiváló képminőségét kínálja, a világ első Acoustic Surface™ hangrendszerével és új élményformatervének egyedülálló kombinációjával. Több mint 8 millió önálló megvilágítású képpontjával az OLED A1 sorozat kivételesen gazdag vizuális élményt nyújt példátlanul mély fekete, gazdag és élethű színeivel, dinamikus kontrasztarányával, tűéles képeivel és széles betekintési szögével. A 4K HDR X1 Extreme processzor kihozza a maximumot az OLED képességeiből, így a néző egyedi 4K HDR minőségben élvezheti tartalmait.

A BRAVIA OLED A1 sorozat kiskereskedelmi forgalomban kapható.

További információk

Médium Országok Kampány kezdete
YouTube Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Belgium, Svájc, Ausztria, Olaszország május 26.
VOD Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Belgium május 26.
TV Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Belgium, Svájc, Olaszország június 1 – 5.
Digitális és social media Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Belgium, Svájc, Ausztria, Olaszország május 26.
Mozi Németország, Egyesült Királyság, Franciaország május 26 – június 12.

“Earth Rising” stáblista

• a1
  • 4k
  • hdr