Datalogic Mobile EBS

Datalogic presenterar Shopevolution 6,0, en ännu mer konsumentinriktad lösning för självscanning

News   •   ott 13, 2010 10:55 CEST

Nu kan detaljhandlare över hela världen förlita sig på den nya shoppinglösningen för att öka kundernas intäkter och minska den totala ägandekostnaden (Total Cost of Ownership).

 

Shopevolution 6,0 är Datalogics nya version av shoppinglösning och erbjuder effektiva verktyg för att öka detaljhandlarnas framgång och möjligheter till partnerskap:

  • Det finns två olika modeller av Joya, som har installerats i de största detaljhandelskedjorna sedan lanseringen för två år sedan:
  • Joya + är avsedd för mer kräsna gäster och har en kraftfullare multimediaprocessor, pekskärm i färg, utbytbart skal och Bluetooth-teknik,
    • Joya Base (Joya + utan pekskärm och Bluetooth-teknik) som är mycket konkurrenskraftig i pris.

 

Den nya programvaran för självbetjäning har en helt ny utformning och har utvecklats på grundval av den senaste och snabbaste Java arkitekturen (stödjer inte bara Windows utan även andra operativsystem som Linux, etc). Denna är fullständigt databasoberoende (med stöd för MySQL, Oracle och SQL Server), är flerspråkig och kan enkelt integreras med valfritt kontors- och lojalitet system.

 

Modulär mjukvaruarkitektur för självbetjäning är tillgänglig för både lokala och internationella partner (POS leverantörer, ISV, och programvaruhus) som vill utveckla nya funktioner. Detta ger omedelbara fördelar med tanke på kostnadseffektivitet, kortare anpassningar och utvecklingstid, samt enkelhet och närvaro i alla länder.

 

Detta innebär ännu en framgång för Datalogic, vilket bidrar till att befästa företagets ledarskap inom detta område, med installationer i över 350 butiker, varav Italien (Coop, Conad, Auchan, Esselunga, Lombardini, Finiper, och E. Leclerc Conad), Frankrike (Groupe Casino, ATAC, och Carrefour) och Belgien (Delhaize Group och Carrefour).

Detta visar ytterligare vikten av att förstå marknaden och konsumenterna samt en stark trend mot innovation, för konstant och fortsatt tillväxt.