LEDGO – LED šviestuvai visoms situacijoms

Press Release   •   Jun 08, 2017 10:00 EEST

Focus Nordic didžiuojasi galėdama pristatyti naują prekės ženklą savo asortimente – Ledgo. Ledgo gamina aukštos kokybės LED apšvietimo produktus fotografijai ir filmavimui bei turi didelį produktų pasirinkimą.

Įtraukus Ledgo į savo asortimentą, Focus Nordic pirmą kartą gali pasiūlyti savo klientams apšvietimo sprendimus studijai ir darbui už jos ribų. Ledgo Technology Limited užtikrina aukštą gamybos kokybę bei tikslumą ir nuolatos investuoja į naujų LED produktų kūrimą fotografijai ir filmavimui.

„Iš Ledgo tikimės labai daug“, sako Jonas Wernbo, Focus Nordic CEO. „Produktai yra labai aukštos kokybės ir mes tikime, kad LED produktai pakeis tai kaip mes dirbame su fotografija ir filmuojame. Šie produktai taip pat puikiai dera mūsų asortimente ir atitinka mūsų strategiją“.

Nuolatinė šviesa

Nuolatinės LED šviesos pranašumo yra labai daug, lyginant su kitai apšvietimo sprendimais fotografijai (pvz. blykstės ar klasikinės šviesos).

Nuolatinė šviesa suteikia vartotojui galimybę realiuoju laiku matyti kaip šviesa krenta ant norimo fiksuoti objekto ir kur susidaro šešėliai, o su studijinėmis blykstėmis reikia atlikti bandomuosius kadrus, kad pamatytų gaunamą rezultatą. Dar svarbu tai, kad LED šviesos neišskiria tiek daug šilumos kaip senesnio tipo lemputės nuolatinio apšvietimo sistemose.

Ledgo LED šviesos palaiko 5600K (dienos šviesa) spalvos temperatūrą ir turi aukštą CRI reikšmę (bent jau RA > 90, paprastai RA >95) - tai leidžia atkurti aplinkos spalvas natūraliai ir tolygiai. Dar tobulesnės yra dvigubo (Bi-color type) tipo šviesos, o tai reiškia, kad su jomis galima keisti spalvos temperatūrą 3200-5600K intervale. Tokiu būdu apšvietimą galima sulieti su jau esamu šviesos šaltiniu aplinkoje, kurioje dirbama.

Veikia nuo baterijų / akumuliatorių ir yra skirtingo dydžio

Tai, kad šie LED produktai gali veikti nuo baterijų ar akumuliatorių yra didelis pranašumas. Jos yra taupios energijai ir veikia nuo įprastinių vaizdo kamerų akumuliatorių ar AA tipo baterijų. Tai suteikia galimybę laisvai dirbti su šviesomis visose aplinkose ir nereikia jaudintis, ar šalia yra elektros rozetės lizdas.

Įvairaus dydžio šviesos šviestuvai yra kitas pranašumas. Neskaitant kvadratinių ir stačiakampių modelių, Ledgo turi juostinius, lenktus ir žiedo formos šviesų modelius. Netgi yra modeliai kurie yra lankstūs ir atsparūs vandeniui.

Šviesos paviršiaus plotas taip pat gali būti keičiamas apjungiant kartu kelias LED šviesas į vieną, kad dar labiau prisitaikytų prie darbinės aplinkos.

Bevielis valdymas

Kai kurie Ledgo modeliai palaiko bevielį valdymą per WiFi. Yra galimi atskiri nuotolinio valdymo pultai, tačiau galima prijungti ir atskirus valdymo blokus prie šviesų ir naudoti telefoną arba planšetę, kad reguliuotų apšvietimo stiprumą ir spalvos temperatūrą.

Ledgo LED šviesu kategorijos

Dedamos ant kameros: LED šviesos numatytos naudoti su kamera. Turi lankstomą tvirtinimą. Šioje kategorijoje taip pat yra žiedo formos šviestuvas, kuris gali būti montuojamas aplink objektyvą.

Žalias fonas: Šviesos ir priedai skirti naudoti su žaliu fonu.

Studija: Didelio ryškumo, tvirtinamos ant trikojo ir sukurtos naudoti studijoje. Maitinamos nuo AC maitinimo šaltinio arba nuo galingų Sony V-Lock tipo akumuliatorių.

Ultra-soft šviesa: LED šviesos su dideliu paviršiumi ir integruotu difuzoriumi šviečia švelnia ir malonia šviesa.

Universalios: LED panelės, kurias galima apjungti kartu, kad sukurtų didesnį apšvietimo paviršių.

Fresnel: Koncentruoja šviesą, kad ją nukreiptų kuo toliau. Tinka koncertams, teatrui ar filmavimui kur yra reikalingi prožektoriai.

We represent Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, DxO One, Kenko, 360fly, Metz, Nissin, Sirui, Steiner, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Comments (0)

Add comment