Monetų namai

Legendinės monetos „Dvigubas Erelis“ turas po Europą įvertintas „Stevie Awards“ apdovanojimu

Press Release   •   Aug 17, 2012 10:17 EEST

Š.m. rugpjūčio 16 dieną legendinės monetos „Dvigubas Erelis“ turą po Europą Jungtinių Amerikos Valstijų verslo apdovanojimai „Stevie Awards“ įvertino bronza. Apdovanojimas suteiktas už metų ryšių su visuomene kampaniją – reputacijos ir prekės ženklo kategoriją.

Monetos „Dvigubas Erelis“ turą organizavo UAB „Monetų namai“ kartu su motinine kompanija „Samlerhuset Group“ ir Amerikos istorijos nacionaliniu muziejumi.

Mėnesį trukusio turo metu legendinė moneta „Dvigubas Erelis“ buvo eksponuojama septyniose Europos šalyse. Tai buvo pirmas kartas kai Amerikos istorijos nacionalinis muziejus išsiuntė į turą Europoje eksponatą iš savo numizmatikos kolekcijos.

Apdovanojimuose dalyvavo daugiau kaip 3200 pretendentų iš 50-ies valstybių. Kompanijos varžėsi įvairiose kategorijose: metų novatoriškiausia kompanija, metų vadybos komanda, metų geriausias naujas produktas, metų paslauga, metų socialinės atsakomybės programa, metų vadovas ir kt.

Šių metų „Stevie Awards“ nugalėtojus rinko komisija sudaryta iš 300 įmonių vadovų visame pasaulyje.

Pasak „Stevie Awards“ įkūrėjo ir prezidento Michael'io Gallagher'io (Michael Gallagher), apdovanojimuose dalyvaujančiųjų skaičius gerokai išaugo. „Nepaisant daugelyje pasaulio šalių sulėtėjusios ekonomikos, kompanijos auga ir kuria inovacijas. Aukso, sidabro ir bronzos nugalėtojai bus apdovanoti per iškilmingą apdovanojimų įteikimo ceremoniją Seule,“ - kalbėjo Michaelis Gallagher'is.

Tarptautiniai verslo apdovanojimai „Stevie Awards“ yra pirmaujantis pasaulyje verslo apdovanojimų projektas. Visi asmenys ir organizacijos bei kompanijos iš viso pasaulio gali teikti paraiškas dalyvauti šiuose apdovanojimuose. „Stevie Awards“ tarptautiniai verslo apdovanojimai rengiami jau devintus metus iš eilės. Iškilminga apdovanojimų ceremonija įvyks š.m. spalio 15 dieną Pietų Korėjoje, Seule.

Apie UAB „Monetų namai“

Žymiausių pasaulio monetų kalyklų atstovė ir oficiali kolekcinių monetų ir medalių platintoja Lietuvoje UAB „Monetų namai“ įkurta 2009 metais. UAB „Monetų namai“ priklauso Suomijos įmonei „Nordic Moneta OY“ (www.suomenmoneta.fi), valdomai „Samlerhuset Group“ (www.samlerhuset.com) įmonių grupės. Viena didžiausių monetų kalyklų grupė Europoje „Samlerhuset Group“ veikia 15 Europos šalių* ir Kinijoje.

Daugiau informacijos: www.monetunamai.lt

* Didžioji Britanija, Airija, Norvegija, Suomija, Švedija, Danija, Lenkija, Čekija, Slovakija, Vengrija, Olandija, Belgija, Lietuva, Latvija, Estija.

Apie „Stevie Awards“ apdovanojimus

„Stevie Awards“ turi keturias programas: tarptautiniai verslo apdovanojimai, Amerikos verslo apdovanojimai, apdovanojimai verslininkėms ir pardavimų bei klientų aptarnavimo apdovanojimai. Apdovanojimai skirti pagerbti įvairias įmones ir verslininkus bei pažymėti jų išskirtinius darbo rezultatus visame pasaulyje.

Daugiau informacijos: www.stevieawards.com

Kontaktams