Momentuzņēmums – populārāks kā jebkad agrāk

Polaroid piedzīvo jaunu pavasari, ar neticamu interesi par momentuzņēmumu kamerām, kas nekad nav bijušas tik populāras kā tagad. Tieši uz Ziemassvētku dāvanu pirkšanas laiku,Polaroid izlaiž apgrozībā jaunu modeli ar pilnīgi jaunu dizainu un formas faktoru, proti, Polaroid SNAP.

SNAP

Jaunais SNAP pirmo reizi tiek prezentēts IFA izstādē Berlīnē un tā ir kamera, kas ir veidota uz Polaroid koncepcijas kamerām, ko ir viegli lietot un attēlu var izdrukāt uz papīra tieši no kameras. SNAP ir pilnībā jauns dizains un tam ir izmērs, ko var ielikt kabatā. Tas apvieno praktiskumu, kas ļauj iegūt fotogrāfiju uz papīra, apvienotu ar digitālās kameras iespējām, lai dalītos ar attēliem sociālajos mēdijos.

Dizains

Polaroid izmanto labi pazīstamu dizaina aģentūru Ammunition, aģentūru, kas apkalpo arī tādus klientus kā: Adobe, Beats by Dre, Square, Lyft, Obi Worldphone un Williams-Sonoma.

Aģentūra jau iepriekš ir veidojusi dizainu vairākiem veiksmīgiem Polaroid produktiem,kā piemēram: Polaroid ZIP, Polaroid Cube and Cube+ WiFi.

Koncepts ir gēnos

Vairāk kā 75 gadus atpakaļ Polaroids izveidoja savu pirmo kameru ar tādu pašu pieeju: uzņemt foto un uzreiz ar to dalīties. Jaunais SNAP ir veidots uz šī pamata, bet apvieno arī moderno digitālo kameru iespējas.

Tehnoloģija

Polaroid SNAP ir 10 megapikseļu kamera ar iebūvētu Zink® Zero tintes printeri, kas printē foto ar izmēru 5,1 x 7,6 cm. Kamera pat var uzņemt jaunas bildes, kamēr printeris printē.

Tai ir Micro SD sprauga paredzēta kartei līdz 32 GB un vairāki ierakstu režīmi, krāsa: melns/balts un vintage (Polaroid foto iedvesmots). Turklāt tai ir speciāla funkcija, kas ļauj uzņemt 6 foto vienu aiz otra un iespēja izprintēt foto ar klasisku Polaroid baltu rāmīti ap bildi. Citiem vārdiem sakot, ir vairākas iespējas, lai izveidotu savu stilu fotogrāfijās. Pateicoties taimerim, uzņemt selfijus ir tik viegli.

Cena un pieejamība

Polaroid SNAP būs pieejams veikalos 2015. gada novembrī pa ieteicamo pārdošanas cenu 149.00 EUR

Iesākumā būs pieejams ierobežots kameru skaits.

• Technology, general

• polaroid
  • instant photo
  • snap
  • instant

We represent Lowepro, Joby, Tamron, Zeiss, Samyang, Panasonic, Kenko, Metz, Nissin, Sirui, Steiner, Kowa, etc. In addition, there are many products under our own brand Focus.

Raimonds Saušs

Press contact Country Manager +371 29489205