Betafence

Kvalitatīvs žogs. Žogu cena.

News   •   Feb 24, 2010 13:37 EET

Uzticams žogs

Izvēloties žogu mājai rodas jautājums: kāda žogu sistēma būs vispiemērotākā un drošākā. Izvēloties žogu, galvenās prasības ir tā kalpošanas ilgums un tā izturība mainīgajos laika apstākļos.

Izvēloties žogu, arvien vairāk cilvēki pievērš uzmanību ne tikai cenai, bet ražotāja zīmolam un materiālam, no kā tas izgatavots, tātad zināmā vērā kvalitātes garantijām.

Zīmols vairs nav noteicošais tikai apģērbu, bēbeļu un sadzīves tehnikas izvēlē. Tas ir kļuvis svarīgs priekšnosacījums arī celtniecības un apdares materiālu  izvēlē. Zīmols ir sava veida garantija tam, ka produkcija ir kvalitatīva, izturīga, droša un, kas ir ne mazāk svarīgi – draudzīga arī apkārtējai videi un mūsu veselībai (materiāli nesatur un neizdala kaitīgas vielas)

Vai lētāks ir tiešām lētāks?

Pārliecība, ka augstas kvalitātes produktu izmaksas ir dārgākas nekā vājākas kvalitātes ir maldīgs. Mūsdienu tirgus apstākļos, kad pircēju prasības kļūst arvien lielākas, kvalitātes meklējumi ir kļuvusi par neatņemamu uzņēmumu, tostarp arī žogu ražotāja Betafence vadības funkciju.

Pateicoties plašajiem ražošanas apjomiem un ilgajai pieredzei tirgū, uzņēmums lepojas ar iespēju piedāvāt savu produkciju "no augšējā plaukta" par labāko cenas un kvalitātes attiecību.

Betafence gan privātajam, gan koorperatīvajam sektoram nodrošina pilnīgu žogu sistēmu, kas ir pielāgota katra klienta individuālām vajadzībām. Žogu sistēma ietver gan sieta acu, paneļu, vārtu, restu un visu montāžas piederumu klāstu, kas ne vienmēr ir pieejams izvēloties nepārbaidītu ražotāju piedāvājumu.

Kvalitātes garantija

Betafence visas produkcijas kvalitāti apliecina ISO standartiem un 10 gadu garantiju. Betafence garantē, ka ka žogs atbilst noteiktajiem standartiem un tajā nav bīstami savienojumi. Betafence ražoto žogu pārklājums nesatur kadmiju un svinu, kas varētu nodarīt kaitējumu apkārtējai videi un cilvēkiem, kas apgrozās iežogotajā teritorijā.

Eksperti: Betafence pārklājuma tehnoloģija ir viena no modernākajām pasaulē

Pamata materiāls Betafence žogos ir cinkotas stieples, kas ir elestīgas, izturīgas, noturīgas pret koroziju, kā arī piešķir žogam elegantu izskatu, kas papildina eksterjera koptēlu.

Papildus žogi pārklāti ar PVC aizsargkārtu aizsardzībai pret mainīgajiem laika apstākļiem. Cinka un poliestera pārklājums nodrošinās, ka arī pēc bargas ziemas, žogs būs saglabājis savu iepriekšējos labo izskatu.

Žogs ir pasārgāts no rūsas, deformācijas un plīsumiem  pat pie ļoti zemas temperatūras.