Latvijas Monētu nams

Samlerhuset Group/ Latvijas Monētu Nams tiek piešķirts pasaules līmeņa bronzas Stevie® apbalvojums

Press Release   •   Aug 17, 2012 10:00 EEST

Samlerhuset Group, ko Latvijā pārstāv Latvijas Monētu Nams, saņēmis bronzas Stevie® apbalvojumu par gada labāko PR kampaņu reputācijas un zīmola menedžmenta kategorijā. Tā tika iegūta ikgadējā Starptautiskās biznesa balvas piešķiršanas ceremonijā par izstādes rīkošanu pasaulē vērtīgākajai zelta monētai 1933 Double Eagle. Stevie® apbalvojuma nozīmību var pielīdzināt Oskara balvas statusam.

Anita Grēve, Latvijas Monētu nams vadītāja: “Jau vairākus gadus pēc kārtas visā pasaulē uzņēmumiem par dažādiem sasniegumiem, kurus izvērtē starptautiska žūrija, tiek piešķirti Stevie® apbalvojumi. Šogad, starp vairāk nekā 3 200 saņemtajiem pieteikumiem uz Stevie® apbalvojumu, Latvijas Monētu Nams un Samlerhuset Group realizētā sabiedrisko attiecību kampaņa ieguva godpilno trešo vietu – bronzas Stevie® apbalvojumu! Šis ir starptautisks novērtējums mūsu smagajam darbam un ieguldītajām pūlēm!”

Stevie® apbalvojuma uzvarētājus izvēlas vairāk neka 300 uzņēmumu vadītāji visā pasaulē, kuri arī šogad veidoja žūriju. Iepriekšējajos gados viens no žūrijas locekļiem bija Donalds Džons Tramps (Donald John Trump), kurš ir amerikāņu biznesa magnāts, TV personība un rakstnieks. Balvas tika piešķirtas četrās programmās: Starptautiskā biznesa balva, ASV Biznesa balva, Stevie® balva sievietēm par pozīciju uzņēmējdarbībā, ka arī Stevie® balva pārdošanā un klientu apkalpošanā. Godinot visu veidu organizācijas un cilvēkus, kuri stāv aiz tām. Stevie® balva tiek piešķirta par izcilu sasniegumu darba vietās visā pasaulē.

Plašāka informācija un Stevie® apbalvojumu saņēmēju saraksts: www.StevieAwards.com/IBA.

Par SIA Latvijas Monētu nams

SIA Latvijas Monētu nams nodarbojas ar monētu un medaļu izdošanu un tirdzniecību. Piecu gadu darbības laikā jau ir izveidojies stabils klientu loks – vairāk nekā 12 000 pircēju, ko tuvākā nākotnē plānots ievērojami paplašināt. Latvijas Monētu nams ietilpst Norvēģijas Samlerhuset Group grupā, kas ir nozares līderis monētu tirdzniecībā Eiropā. 2010.gadā Samlerhuset atpirka Somijas naudas kaltuvi (Finland) no Nordic Moneta Group tīkla, kas tika dibināts desmit gadus iepriekš. Pēc šī atpirkuma veikšanas, Samlerhuset Group pārņēma pilnu kontroli pār Somijas, Zviedrijas, Dānijas un Baltijas valstu darbību. Samlerhuset Group ir 400 darbinieki, un 2011.gadā tā apgrozījums bija 160 miljoni eiro. Latvijas Monētu nams 2011.gada apgrozījums bija 1 miljons eiro.