MinBingo

25 kr gav 100 000 kr på Min Bingo!

Press Release   •   Oct 04, 2010 11:32 GMT

En lycklig medlem på Lasse Kronérs bingosida Min Bingo kammade i torsdags hem en jackpot på inte mindre än 100 000 kr på det roliga och spännande spelet Click & Clear Sklot.

Click & Clear Sklot är en spelautomat med fem hjul och fem vinstlinjer där  bonusspelen är skicklighetsbaserat. Bonusspelet aktiveras när 2 gyllene spelautomater kommer upp på en vald vinstlinje.

Spelaren, som kallar sig "calleman1" kommer från Växjö och har varit medlem på Min Bingo sedan slutet av juni.

Om Min Bingo

Min Bingo är en av de mest omtyckta bingorummen i Sverige med folkkära Lasse Kronér som ambassadör. Vad som gör MinBingo speciellt, förutom de fina vinsterna och bonusarna och den aktiva chatten, är att en del av intäkterna från Min Bingo går till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg. Du har med andra ord inte bara roligt på Min Bingo utan bidrar också till välgörande ändamål! Detta är Min Bingo ensamma om bland de svenska kommersiella bingorummen.

Min Bingo kan medlemmar, förutom att spela bingo, spela enarmade banditer, casinospel, arkadspel och skraplotter. De mest populära spelen på Min Bingo är, utöver bingo, spelmaskinerna Monopoly, Cluedo och X-Factor.