StrongPoint

Are you our new Kanban Master? CashGuard is hiring a new Project manager.

News   •   Sep 29, 2014 11:38 GMT

CashGuard är ett internationellt etablerat företag som grundades 1991 och är etablerat i 25 länder. Vi utvecklar och säljer kontanthanteringssystem (mynt- och sedelväxlare) samt programvara till dessa för en säker och effektiv kontanthantering inom detaljhandeln. Vi är marknadsledande i Europa inom vårt område och 2013 såldes det 20 000:e systemet.

CashGuard är ett värderingsdrivet företag där egna initiativ uppmuntras. Vi är ett snabbväxande företag med platt organisation. Du blir en del i ett bra gäng, där medarbetarna trivs med varandra och har roligt.

Om rollen

Vi söker nu en Kanban Master / Projektledare inom produktutveckling som vill leda ett av våra två korsfunktionella team som idag består av 8 personer. I rollen kommer du att leda teamet genom sina work cyckles med dagliga stå-uppmöten, planering och uppföljning på en övergripande nivå, men även jobba en del operativt där du kan.

För att trivas hos oss tror vi att du har intresse för mekatronik och har både driv, förmåga och vilja att arbeta i ett högt tempo. Vi befinner oss i en expansiv fas vilket ställer krav på att snabbt kunna ställa om och anpassa efter rådande omständigheter där prioritering är viktigt.

Din profil

För att lyckas i rollen kommer du troligtvis från en roll som projektledare med erfarenhet av att jobba med eller driva agila team. Du kan också arbeta som utvecklare idag med god vana att arbeta enligt Kanban och är redo för att ta nästa steg in i denna roll.

Du eftersöker förbättringar i alla dess former och du har förmågan att utmana teamet för att nå framgång. Du brinner för ett agilt arbetssätt, coachning och ledning. CashGuard är precis i sin linda av att ha infört Kanban som arbetssätt så din erfarenhet av detta kommer att vara väldigt uppskattad.

Du är troligen högskole- eller civilingenjör i botten och har kanske börjat din karriär som mjukvaruutvecklare. Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett teknikintensivt företag med högt i tak och bra sammanhållning. Arbetet innebär eget ansvar och mycket omväxling och stora möjligheter att påverka.

Har du intresse för att delta vid mässor och hålla presentationer kommer det att finnas utrymme för det liksom att resa några gånger per år.

I början av nästa år flyttar vi till fräscha lokaler i centrala Kista.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar CashGuard med Dfind IT. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Madeleine Astell, 0733 575685.

Sök tjänsten via www.dfind.se/it

Intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 november.