StrongPoint

CashGuard expands its R&D team

News   •   Dec 27, 2013 13:26 GMT

Sökes: En systemutvecklare i .net/C# 

CashGuard är ett internationellt etablerat företag som grundades 1991 och är etablerat 17 länder. Vi utvecklar och säljer kontanthanteringssystem (mynt- och sedelväxlare) samt programvara till dessa för en säker och effektiv kontanthantering inom detaljhandeln. Vi är  marknadsledande i Europa inom vårt område och 2011 såldes det 20 000:e systemet.

På huvudkontoret i Kista sitter hela R&D-avdelningen och där sker utvecklingen av både hård- och mjukvara.

CashGuard erbjuder dig ett arbete i ett företag där beslutsvägarna är korta och företagsandan är god. Du blir en del i ett bra gäng, där medarbetarna trivs med varandra och har roligt.

Är du intresserad av mekatronik och vill arbeta med utveckling av system som styr hårdvara?

Då tror vi att du skulle passa hos oss!

Som systemutvecklare hos oss kommer du främst att arbeta med utveckling av vårt backoffice system som samverkar med våra produkter. Du kommer att arbeta med såväl utveckling som förvaltning och test av systemet och ingå i ett team som består av ytterligare en systemutvecklare samt 3 Embedded utvecklare.

För att lyckas i rollen tror vi att du har 2-3 års erfarenhet av arbete med systemutveckling, gärna av hårdvarunära system. Vidare har du:

·  Goda kunskaper och erfarenheter av C#

·  Kunskap och erfarenhet av MVC

·  Erfarenhet av JQuery

·  Erfarenhet av arbete med test av det du utvecklat

·  Kunskap om MS SQL

·  Erfarenhet av arbete i Visual Studio som utvecklingsmiljö

·  Kunskap om arbete enligt SCRUM

·  Erfarenhet av arbete med versionshanteringssystem

·  Svenska och Engelska i såväl tal som skrift

Har du även kommit i kontakt med Razor, Subversion, Mantis samt ytterligare något språk utöver engelska och svenska är det meriterande.

Som person är du nyfiken och vill lära dig mer inom utvecklingsområdet. Du tar för dig och arbetar bra såväl självständigt som i grupp.

Låter jobbet intressant?

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med Dfind IT. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel via jen.scheffel@dfind.se, telefon 0733 434 038 alternativt Madeleine Astell via madeleine.astell@dfind.se, telefon 0733 573 685.
Ansök om tjänsten via www.dfind.se eller genom att maila din ansökan till jen.scheffel@dfind.se. Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan!