StrongPoint

CashGuard seeks embedded developer to the Stockholm headquarters

News   •   Feb 11, 2013 07:30 GMT

På huvudkontoret i Kista sitter hela R&D-avdelningen och där sker utvecklingen av både hård-och mjukvara. CashGuard erbjuder dig ett arbete i ett värderingsstyrt företag där beslutsvägarna är korta, det är högt i tak och företagsandan är god. Du blir en del i ett bra gäng, där medarbetarna trivs med varandra och har roligt.

Är du den drivna Embedded Utvecklaren som vi söker?Som Software Embedded Engineer hos oss blir du en del i en grupp som består av sex personer som arbetar med mjukvaruutveckling och du kommer att arbeta tillsammans med två andra Embedded utvecklare.

Du kommer att jobba med utveckling av olika delar i kontanthanteringssystemet med tillhörande programvara och ditt arbete kommer framför allt att innebära att utveckla och hitta nya lösningar samt se till att eventuella problem med systemet löses. 

Utvecklingen görs främst i C/C++ i Linux-miljö (Ubuntu) och Eclipse.Du kommer ha stora möjligheter att lära dig mycket och utvecklas inom embedded programmering.Vidare kommer du att vara delaktig i olika utvecklingsprojekt. För att lyckas i rollen tror vi att du har 0-3 års erfarenhet av utveckling i C eller C++. Det viktigaste är att du brinner för utveckling i inbyggda system, är flexibel och hungrig.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med Titan IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jen Scheffel 072 158 12 27. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan omgående till  jen.scheffel@titanit.se.