Bulls Licensing

Inbjudan: Presslunch på Mumincafét Formex, 20 januari 2016

News   •   Dec 18, 2015 07:00 GMT

Moomin Characters och Bulls Licensing som är världsagent och representant för Mumin rivstartar 2016 med en storsatsning på ett Mumincafé och en utställning i Hall B på Formex – Sveriges största mässa för Nordisk inredning och design.

Du är välkommen till en presslunch i Mumincafét (B13:21A) onsdagen den 20 januari 2016 klockan 11.30. Lunchen arrangeras av Bulls Licensing i samarbete med Moomin Characters, där Sophia Jansson, Tove Janssons brorsdotter och Creative Director för Moomin Characters, Roleff Kråkström, VD för Moomin Characters samt Leni Valsta, Business Director, Regional brands & Licensing från Fiskars kommer att tala om Mumins historia, utveckling och designtradition. Mumin är i dag ett av världens topp 20 varumärken och licensingsuccén växer för vart år. Vi vill ge er en inblick i framgångssagan och berätta om de kommande projekten för Mumin internationellt, 2016 och 2017.

I Muminmontern (B13:11) möter ni ett urval av Mumins största licenstagare och får ta del av deras nya Muminprodukter.

I Mumincafét kan man naturligtvis köpa kaffe och mat med Mumintema. Varje dag kommer de 500 första cafébesökarna att få en Muminmugg från Arabia. 

På Formex deltar 850 utställare, omkring 25 000 svenska och internationella besökare och över 800 representanter från mediebranschen. Årets mässa kommer att hållas i Stockholm 20 - 23 januari.

Besök Mumin på Formex

Café: B13:21A

Monter: B13:11

Väl mött!

Moomin Characters och Bulls Licensing

Presskontakt

Thomasine Stiernswärd

thomasine@bulls.se

+46 737 40 36 51

www.facebook.com/moomin www.moominproductgallery.com www.moomin.com

Om Moomin Characters

Oy Moomin Characters Ltd är ägare, upphovsman och det officiella organ som ansvarar för tillsyn och hantering av Mumins varumärke, upphovsrätt och registreringar. Bolaget grundades 1958 av Tove Jansson och hennes bror Lars Jansson och drivs än idag av familjemedlemmar. Sophia Jansson, Lars dotter och Toves brorsdotter, är styrelseordförande och Creative Director på Moomin Characters. Alla figurer i Mumindalen är globalt registrerade varumärken.

Om Bulls Licensing

Bulls Licensing är världsagent och representant för Moomin Characters. Bulls Licensing är en del av Bulls Press, ett familjeföretag grundat 1929. Sedan starten har Bulls representerat några av världens mest välkända och älskade varumärken gällande syndikering, licensiering och bokrättigheter. Med huvudkontor i Stockholm, lokala kontor i tio länder, ett världsomspännande agentnätverk och över 500 aktiva företag/licenstagare, inklusive Uniqlo, H&M, Finnair, Samsung och UNICEF, kan Bulls erbjuda nordisk spetskompetens med internationellt kunnande.