Bulls Licensing

Inbjudan till Muminmingel på Formex 20 januari 2016

News   •   Dec 18, 2015 07:00 GMT

Moomin Characters och Bulls Licensing har glädjen att bjuda in dig till en trevlig mingelkväll på Formex.

I Mumins specialbyggda "Moomin café" i Hall B bjuder vi licenstagare, inköpare och samarbetspartners på dryck, lättare tilltugg och live-musik den 20 januari mellan 16:30 och 19:00.

Sophia Jansson, Tove Janssons brorsdotter och Creative Director för Moomin Characters, Roleff Kråkström, VD för Moomin Characters samt Gustav Melin, Global Licensing Director för Bulls Licensing kommer att berätta om framtidsplanerna för Mumin i Norden och Internationellt.

För den som inte har möjlighet att närvara på minglet önskar vi er ändå varmt välkomna till Mumincafét (B13:21A) och Muminmontern (B13:11) under hela Formexmässan.

Hoppas vi ses på Formex och på vårt mingel!

Bästa hälsningar, 

Moomin Characters och Bulls Licensing

Information OSA och registrering

O.s.a. senast den 11 Januari 2016 till muminformex@bulls.se

För att komma in till minglet på Formex behöver ni registrera er på: https://ticket.stockholmsmassan.se/formexspring                                                                    

På biljettsidan skapar ni ett personligt konto med kontaktuppgifter. Ange registreringskoden ”Muminmingel”. Biljetten mejlas automatiskt till din angivna e-postadress. Ta med biljetten till mässan och få den inskannad vid entrén på Formex så får du ut din ’Muminbadge’ för fri entré till minglet.

Med er ’Muminbadge’ släpps in genom entrén och vanliga kassan efter kl: 16.00 den 20/1.

De som kommer till mässan utan att ha förregistrerat sig på nätet kan registrera sig i automaterna på plats på Formex med muminkoden.