IUNO

IUNO inviterer til morgenmøde / gå-hjem-møde om projekttransporter og sværgods 30. september

News   •   Sep 16, 2014 13:27 GMT

På mødet vil vi fokusere på projekttransporter samt de problemer og risici, der er forbundet med transporten. Ofte er der tale om sværgods, som kræver særligt materiel, specialviden og myndighedsgodkendelser. 


Reglerne på området er komplekse, og kombinationen af tungt gods med høj værdi medfører, at den lovmæssige ansvarsbegrænsning ofte ikke er relevant i tilfælde af skade.

Alt dette kan du høre mere om på vores morgenmøde /gå-hjem-møde, hvor vi tager udgangspunkt i konkrete sager, reglerne i transportlovgivningen samt i NSAB 2000.
 
Du vil blandt andet få svar på disse spørgsmål:

 
  • Stiller domstolene særlige krav ved ansvarsvurderingen i projekttransporter, og hvilken betydning har de offentligretlige regler (fx færdselsloven) for vurderingen?

  • Hvordan skal henholdsvis speditør og transportkøber forholde sig over for særlige aftaleklausuler, og hvordan med ”knock-for-knock”-klausuler?

  • Hvilke særlige forsikringsmæssige hensyn er der ved projekttransporter, og hvilke særlige forsikringsprodukter er der på markedet? 

Arrangementet er gratis og holdes i København og Kolding.


Tid og sted

København:
IUNO
Njalsgade 19
2300 København S


Der vil blive serveret kaffe, te og let morgenmad fra kl. 8:30. De faglige indlæg begynder kl. 8:45 og slutter kl. 10:30.


Tilmelding til morgenmøde om projekttransporter og sværgods

Kolding:
Scandic Kolding
Kokholm 2
6000 Kolding
 
Der vil blive serveret kaffe, te, kage og frugt. De faglige indlæg begynder kl. 15:00 og slutter kl. 16:45.

Tilmelding til gå-hjem-møde om projekttransporter og sværgods

Oplys om navn, firma og stilling, når du tilmelder dig.


Fra IUNO kommer du til at møde:

Aage Krogh, partner
Pia Mark, advokat
Lise Brændstrup, advokatfuldmægtig


Herudover får vi besøg af marine manager Søren Helfer fra Chubb Insurance Company of Europe SE, som fortæller om forsikringsmæssige synspunkter ved projekttransporter og sværgods.

Hvis du har særlige spørgsmål, som du kunne tænke dig at få belyst på mødet, er du meget velkommen til at sende en mail til events@iuno.dk eller ringe til Aage Krogh på 5374 2702.

Vi glæder os til at se dig.