Xt1xymztyhhlc6ifgdox

Anmälan till Pressträff Adria och Sun Living 12 juni Hindåsgården konferens och spa Hindås

Pressemeldinger   •   feb 13, 2018 11:24 CET

Vi bjuder in till pressträff för att presentera modellår 2019 av Adria och Sun Living! Sveriges mest sålda husbil och husvagn vässar sig ytterligare med nya layouter, ny design och nya sittgruppslösningar. 2019 bjuder helt klart på nya funktioner med fördelar för att möta våra kunders önskemål om ett praktiskt och lustfyllt liv i rörelse. Väl mött!

Ity5ko0dkuftrwa0asvl

Adria Pressinbjudan 19 augusti på Elmia, Jönköping

Pressemeldinger   •   jul 08, 2017 23:28 CEST

I samband med KABE koncernens 60-årsfirande kommer vi att hålla en pressträff och ”kicka” igång modellår 2018. Detta är ett unikt tillfälle att få ta del av våra nyheter från Adria och Sun Living med presentationer samt uppställda fordon för egen beskådan.

Okogy58uieshcho0uyf7
U1mxsww4vw4iukqhcpam Kiwrfjpd9bh8vf2rdkka

Adria Mobile Homes nu i Norge

Nyheter   •   mar 02, 2017 14:31 CET

Nu lanserar vi Adria Mobila Hem – det senaste inom glamping och ett komplett sortiment av villavagnar och mobila tält framtaget för det skandinaviska klimatet.

Yoyjmqwlgh7tevyt0nlq

Red Bull KTM och Adria segrare i Dakarrallyt – igen!

Nyheter   •   feb 01, 2017 14:32 CET

Sedan januari 2013 har vi årligen sponsrat Red Bull KTM Factory Racing med en flotta av husbilar i Dakarrallyt. Vi ser till att teamet har alla de bekvämligheter som behövs under det långa och extrema loppet. Det är det ultimata hållbarhetstestet för alla inblandade fordon – och vi har vunnit loppet för femte året i rad!

Yo8l4miyz6jc0hthrpcq

Adria på röda mattan!

Nyheter   •   jan 26, 2017 15:20 CET

Adria tog hem två utmärkelser under European Innovation Awards som hölls i mitten av januari. Den helt nya helintegrerade husbilen Sonic fick första pris i kategorin ”Interior design” och nya Aviva husvagn vann för sina innovationer första pris i kategorin ”Overall concept caravans”.

Xjrcfclwfbki7pk12cvh
Kiwrfjpd9bh8vf2rdkka

Nu finns Adria på Mynewsdesk

Nyheter   •   des 21, 2016 14:10 CET

Media no image
P5chfg4rbh7q6foxi0rc

Adria Academy - Adria tipsar!

Nyheter   •   nov 17, 2016 14:27 CET

Nu lanserar vi Adria Academy - en serie korta filmer men enkla tips på hur man på bästa sätt tar hand om sin husvagn eller husbil. Filmerna publiceras på vår Facebook-sida och Youtube-kanal och först ut är goda råd för vinterförvaringen.

”Tanken med tips-filmerna är att på enkelt och inspirerande sätt dela med oss av vår kunskap till våra användare och följare. Allt för att göra husvagns-/husbilägandet enklare och roligare!” säger Susanna Halonen, reklamchef på Adria.

Susanna fortsätter ”Som ett första steg har vi valt att fokusera på skötsel och underhåll med en serie korta filmer som vi kommer publicera under vinterhalvåret. Ser vi att detta mottags på ett positivt sätt kommer vi självklart att utveckla projektet och då lyssna på var följare – vad vill de veta mer om? Sociala medier ger oss otrolig möjlighet att ha en dialog med våra kunder som vi vill ta våra på. Vad tycker användarna om våra produkter - vad kan vi bli bättre på?”

Följ oss på Facebook

Se alla filmer på Youtube 

​Nu lanserar vi Adria Academy - en serie korta filmer men enkla tips på hur man på bästa sätt tar hand om sin husvagn eller husbil. Filmerna publiceras på vår Facebook-sida och Youtube-kanal och först ut är goda råd för vinterförvaringen.

Les mer »

Kontaktpersoner 3 kontaktpersoner

  • Pressekontakt
  • Marknadschef
  • vidydaozr.doavnneriy@adria.se
  • 036-344 133
  • 070-269 80 57

Om Adria Caravan AB

Adria har tillverkat fritidsfordon i över femtio år och är idag Sveriges mest köpta husvagn och husbil. Adria Caravan AB är importör av den slovenska tillverkaren Adria Mobils hela produktprogram till Sverige, Norge och Finland. Adrias produktprogram omfattar husvagnar, husbilar, villavagnar under varumärket Adria och husbilar under varumärket Sun Living. Försäljningen till konsument sker genom ca: 90 fristående återförsäljare. Adria Caravan AB är den del av Kabe-koncernen.

Adresse

  • Adria Caravan AB
  • Industrivägen 13
  • 560 29 Tenhult
  • Sverige

Linker