Skip to main content

Tags

Adria husbilar

Adria husvagnar

adria mobile homes

Sun Living

Siste nyheter

Adria Caravan AB blir ADRIA AB

Adria Caravan AB blir ADRIA AB

Pressemeldinger   •   jun 29, 2018 11:42 CEST

​Adria Caravan AB blir ADRIA AB Adria AB är importör av den slovenska husvagns- och husbilstillverkaren Adria Mobils hela produktprogram till Sverige, Norge och Finland. Adrias produkter omfattar husvagnar och husbilar under varumärket Adria och husbilar under varumärket Sun Living. Då husbilar står för en betydande del av bolagets omsättning byter företaget bolagsnamn till Adria AB.

Anmälan till Pressträff  Adria och Sun Living 12 juni Hindåsgården konferens och spa Hindås

Anmälan till Pressträff Adria och Sun Living 12 juni Hindåsgården konferens och spa Hindås

Pressemeldinger   •   feb 13, 2018 11:24 CET

Vi bjuder in till pressträff för att presentera modellår 2019 av Adria och Sun Living! Sveriges mest sålda husbil och husvagn vässar sig ytterligare med nya layouter, ny design och nya sittgruppslösningar. 2019 bjuder helt klart på nya funktioner med fördelar för att möta våra kunders önskemål om ett praktiskt och lustfyllt liv i rörelse. Väl mött!

Adria Pressinbjudan 19 augusti på Elmia, Jönköping

Adria Pressinbjudan 19 augusti på Elmia, Jönköping

Pressemeldinger   •   jul 08, 2017 23:28 CEST

I samband med KABE koncernens 60-årsfirande kommer vi att hålla en pressträff och ”kicka” igång modellår 2018. Detta är ett unikt tillfälle att få ta del av våra nyheter från Adria och Sun Living med presentationer samt uppställda fordon för egen beskådan.

Adria Mobile Homes nu i Norge

Adria Mobile Homes nu i Norge

Nyheter   •   mar 02, 2017 14:31 CET

Nu lanserar vi Adria Mobila Hem – det senaste inom glamping och ett komplett sortiment av villavagnar och mobila tält framtaget för det skandinaviska klimatet.

Red Bull KTM och Adria segrare i Dakarrallyt – igen!

Red Bull KTM och Adria segrare i Dakarrallyt – igen!

Nyheter   •   feb 01, 2017 14:32 CET

Sedan januari 2013 har vi årligen sponsrat Red Bull KTM Factory Racing med en flotta av husbilar i Dakarrallyt. Vi ser till att teamet har alla de bekvämligheter som behövs under det långa och extrema loppet. Det är det ultimata hållbarhetstestet för alla inblandade fordon – och vi har vunnit loppet för femte året i rad!

Adria på röda mattan!

Adria på röda mattan!

Nyheter   •   jan 26, 2017 15:20 CET

Adria tog hem två utmärkelser under European Innovation Awards som hölls i mitten av januari. Den helt nya helintegrerade husbilen Sonic fick första pris i kategorin ”Interior design” och nya Aviva husvagn vann för sina innovationer första pris i kategorin ”Overall concept caravans”.

Nu finns Adria på Mynewsdesk

Nu finns Adria på Mynewsdesk

Nyheter   •   des 21, 2016 14:10 CET

Adria Academy - Adria tipsar!

Nyheter   •   nov 17, 2016 14:27 CET

​Nu lanserar vi Adria Academy - en serie korta filmer men enkla tips på hur man på bästa sätt tar hand om sin husvagn eller husbil. Filmerna publiceras på vår Facebook-sida och Youtube-kanal och först ut är goda råd för vinterförvaringen.