Skip to main content

Tags

Adria husbilar

Adria husvagnar

adria mobile homes

Sun Living

Adria Mobile Homes nu i Norge

Adria Mobile Homes nu i Norge

Nyheter   •   mar 02, 2017 14:31 CET

Nu lanserar vi Adria Mobila Hem – det senaste inom glamping och ett komplett sortiment av villavagnar och mobila tält framtaget för det skandinaviska klimatet.

Red Bull KTM och Adria segrare i Dakarrallyt – igen!

Red Bull KTM och Adria segrare i Dakarrallyt – igen!

Nyheter   •   feb 01, 2017 14:32 CET

Sedan januari 2013 har vi årligen sponsrat Red Bull KTM Factory Racing med en flotta av husbilar i Dakarrallyt. Vi ser till att teamet har alla de bekvämligheter som behövs under det långa och extrema loppet. Det är det ultimata hållbarhetstestet för alla inblandade fordon – och vi har vunnit loppet för femte året i rad!

Adria på röda mattan!

Adria på röda mattan!

Nyheter   •   jan 26, 2017 15:20 CET

Adria tog hem två utmärkelser under European Innovation Awards som hölls i mitten av januari. Den helt nya helintegrerade husbilen Sonic fick första pris i kategorin ”Interior design” och nya Aviva husvagn vann för sina innovationer första pris i kategorin ”Overall concept caravans”.

Nu finns Adria på Mynewsdesk

Nu finns Adria på Mynewsdesk

Nyheter   •   des 21, 2016 14:10 CET

Adria Academy - Adria tipsar!

Nyheter   •   nov 17, 2016 14:27 CET

​Nu lanserar vi Adria Academy - en serie korta filmer men enkla tips på hur man på bästa sätt tar hand om sin husvagn eller husbil. Filmerna publiceras på vår Facebook-sida och Youtube-kanal och först ut är goda råd för vinterförvaringen.