Gå videre til innhold
Fredrik W Baumann (ABNE), Peder C. Løvenskiold (ABNE), Albert Hæhre (Hæhre Entreprenør)   , Svein Hov Skjelle (Hæhre Entreprenør)
Fredrik W Baumann (ABNE), Peder C. Løvenskiold (ABNE), Albert Hæhre (Hæhre Entreprenør) , Svein Hov Skjelle (Hæhre Entreprenør)

Pressemelding -

Anthon B Nilsen Eiendom kjøper 180 mål for utvikling av lager og logistikk

Eiendomsutvikleren Anthon B Nilsen Eiendom AS fortsetter sin satsning på utvikling av lager og logistikkbygg og kjøper en ferdig regulert tomt på 180 mål i Vestby Næringspark Øst fra et selskap kontrollert av Hæhre Entreprenør AS og Gunnar Holth GrusforretningAS.


Tomten ligger i Toveien 41, sentralt i Vestby Næringspark som de siste årene har blitt en svært attraktiv beliggenhet for store aktører innen lager og logistikk. Dette skyldes ikke minst Vestbys plassering langs E6 med gode forbindelser til viktige transportruter inn og ut av Norge.

Tomten kan utvikles med nærmere 100.000 kvm næringseiendom.

- Kjøpet er i tråd med vår strategi om å være en ledende utvikler av lager og logistikkeiendommer sentralt på Østlandet, sier Peder Chr. Løvenskiold, adm. direktør i Anthon B Nilsen Eiendom. Vi har i de senere årene hatt gleden av å gjennomføre flere store og krevende prosjekter som nye sentrallagre for Staples Norge AS, Blomsterringen og Berggård Amundsen og mener dette er gode eksempler på den kompetansen vi har for å gjennomføre slike prosjekter, sier en fornøyd Peder Chr. Løvenskiold.

- Hæhre og Gunnar Holth Grusforretning har samarbeidet over mange år med utvikling og foredling av tomteområder. Tomten på Vestby ble overtatt i 2017 og blir nå opparbeidet av Hæhre Entreprenør. Vi er veldig fornøyd med å sluttføre en avtale med en solid og sterk industriell aktør som Anton B Nilsen Eiendom, sier Svein Hov Skjelle på vegne av selgerne.

For spørsmål vennligst kontakt:
Fredrik W Baumann, Anthon B Nilsen Eiendom AS, tel 469 21 450
Svein Hov Skjelle, styreleder, Hæhre Entreprenør AS, tel 930 55 566

Emner


Anthon B Nilsen Eiendom AS utvikler og forvalter næringseiendom i Østlandsområdet. Forretningsidéen er sammen med oppdragsgiver – eller i egen regi – å erverve og utvikle tomter og bygninger til arealer som er formålstjenlige for dagens og morgendagens behov. Selskapet ønsker å være oppdragsgiveres foretrukne partner i hele utviklingsprosessen – fra start til ferdig bygg

Velkommen til Anthon Eiendom AS!

Anthon Eiendom AS er en mellomstor aktør i eiendomsbransjen. Virksomheten satser spesielt på konseptuell eiendomsutvikling og tjenesteorientert forvaltning og eiendomsdrift.
Selskapets hovedfokus er utvikling og drift av næringseiendom i Østlandsområdet. Porteføljen spenner fra kontorlokaler i prestisjesegmentet i Oslo sentrum, via nybygg for lager og kontor til utviklingsprosjekter som transformasjon av den tidligere militærleiren på Lahaugmoen til næringspark. Totalt sett forvalter selskapet ca. 90 000 kvadratmeter i heleide eller deleide bygg. I tillegg har konsernet utviklingsarealer på ytterligere 170 000 kvadratmeter.

Anthon Eiendom AS
Øvre Vollgate 9
0158 Oslo