Gå videre til innhold
NTBscanpix
NTBscanpix

Nyhet -

HAR DU ROM FOR EN TIL?

Mange barn og unge venter på fosterhjem for å komme videre med livene sine. De trenger trygghet, stabilitet og omsorg for å bearbeide traumer og omsorgssvikt, og tenke fremover.

VIL DU VÆRE FOSTERHJEM? Barneverntjenesten i Bydel Gamle Oslo trenger fosterhjem.

Fosterbarn er som alle andre barn, forskjellige. De har sin egen historie, personlighet og bakgrunn. Felles for dem alle er at de trenger voksne som kan gi dem trygghet, omsorg og kjærlighet. De trenger også voksne som er villige til å prøve å forstå følelsene/smerten som ligger bak atferden og ordene. Voksne som kan hjelpe dem å finne nye måter å uttrykke dette på.

Du som voksen vil bli utfordret på det personlige plan, må være villig til å motta veiledning og jobbe med egen forståelse av barnet/den unges problematikk og hvordan best møte den. Oppgaven er krevende, men også utrolig givende.

Både enslige, barnefamilier, gifte, samboere og likekjønnede par kan bli fosterforeldre.

Ønsker du informasjon om hva det kan innebære?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontaktperson: Mariann Sandelin, tlf. 911 83 279

Les mer om fosterhjem her

Emner

Kategorier

Kontakter

Marte Kvam Eide

Marte Kvam Eide

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Avdeling Lokalsamfunn 90128103

Velkommen til Bydel Gamle Oslo!

Gamle Oslo er en bydel i utvikling. Som følge av utbygging på områdene Ensjø, Kværnerbyen og Bispevika er den med sine 60.000 innbyggere byens nest mest folkerike bydel. Mangfold og stor variasjon i levekår kjennetegner bydelen og gir unike muligheter og utfordringer. Les mer om befolkning, levekår og boforhold på Bydelsfakta.

Sammen med våre innbyggere og andre aktører jobber vi for å realisere visjonen «sammen om løsninger». Bydelens prioriterte satsingsområder for 2022-2025 er arbeid og aktivitet, forebyggende og tidlig innsats, helhetlige og tilgjengelige tjenester og gjensidige og robuste partnerskap.

Gamle Oslo består av delbydelene: Grønland, Kampen, Enerhaugen (med deler av Gamlebyen), Nedre Tøyen, Vålerenga, Ensjø (og Valle), Etterstad (og Helsfyr og Brynseng), Kværnerbyen (resten av Gamlebyen, Ryenberget og Nygårdskollen) og Bispevika (Sørenga, Loenga, Grønlia, Bjørvika øst) og øyene utenfor.

Bydel Gamle Oslo
Hagegata 22
0653 OSLO Oslo
Norge