Gå videre til innhold
Canon lanserer CN-E20mm T1.5 L F – et lyssterkt fullformat fastobjektiv med EF-fatning for enestående 4K-opptak

Pressemelding -

Canon lanserer CN-E20mm T1.5 L F – et lyssterkt fullformat fastobjektiv med EF-fatning for enestående 4K-opptak

Oslo, 28. mars 2018 – Canon lanserer i dag CN-E20mm T1.5 L F – et vidvinkelobjektiv for filmproduksjon av høy kvalitet. Med enestående optiske egenskaper og suveren objektivkonstruksjon gir CN-E20mm T1.5 L F brukervennlig opptak av imponerende 4K-bilder og styrker Canons utvalg av fastobjektiver i Cine-serien.

Høy optisk ytelse

CN-E20mm T1.5 L F har asfærisk linse med stor diameter og glass med lav dispersjon som eliminerer sfærisk avvik og andre optiske fenomener og gir ekstremt skarpt bilde. Med lyssterkt T-tall på 1.5 gir CN-E20mm T1.5 L F imponerende 4K-opptak i svakt lys, perfekt for naturdokumentarer. CN-E20mm T1.5 L Fs lyssterke T-tall og blenderåpning med 11 lameller gir naturlig bokeh-effekt for en tredimensjonal bakgrunnsuskarphet med en dypere dybdeskarphet. CN-E20mm T1.5 L F har mindre brennviddeendring ved fokusering (focus breathing) slik at du er sikret sylskarp fokusering for stabile opptak.

Kompatibelt, solid og effektivt

CN-E20mm T1.5 L F er kompatibelt med nylig lanserte EOS C700 FF, samt EOS-1D C og andre fullformatkameraer og gir filmopptak i førsteklasses kvalitet. Objektivet har en bildesirkel som dekker 35mm fullformat, noe som gir enda flere opptaksmuligheter. Den integrerte gummiringen på festetilkoblingen gir en drypptett konstruksjon som takler opptak i krevende forhold. CN-E20mm T1.5 L F samsvarer med resten av Canon EF Cinema-objektivene og har ringplassering, frontdiameter, samlet lengde og dreiningsvinkel som vil være kjent for Canon-fans. Nye selvlysende indikatorer på objektivhuset gir bedre synlighet i svakt lys, mens fokusringen har tall på både venstre og høyre side av objektivet, slik at det er mulig å sjekke avstandsindikatoren fra begge sider. CN-E20mm T1.5 L F har profesjonell fokusringrotasjon på 300 grader med akkurat passe motstand ved fokusering. Ved å avstemme eksponeringen og hvitbalansen for naturlig lys sikrer CN-E20mm T1.5 L F kvalitetsopptak hele veien. Objektivinformasjonen vises i søkeren slik at du har full kontroll og kan effektivisere redigerings- og postproduksjonsprosessene.

Nøkkelfunksjoner for Canon CN-E20mm T1.5 LF

Lyssterkt 20mm 4K cine-fastobjektiv

118,4 mm lang og vekt på kun 1,2 kg

Største blenderåpning på T1.5

Utmerket bildekvalitet

Suveren optomekanisk konstruksjon og holdbarhet

Emner


Canon Norge
Canon Norge har rundt 350 medarbeidere og er representert ved 12 salgskontorer, derav 8 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no

Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.

Om Canon Europa
Canon Europa er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging- og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private.  Canon Europa er representert i 116 land med over 19 000 ansatte fordelt over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Canon ble grunnlagt i 1937. Med sin lidenskap for bildet har Canon videreført sin teknologi til mange markeder og har etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både forbruker- og bedriftsmarkedet. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer, videre til produkter innen kringkasting og medisin, til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon investerer tungt i forskning og utvikling (FoU) slik at selskapet kan være en stabil leverandør av innovative produkter og tjenester som dekker kundenes kreative behov. Enten det er amatørfotografer eller profesjonelle trykkere, søker Canon å vekke hver enkelt kundes lidenskap for bildet.

I Canon mener vi at samfunns- og miljøansvar er en integrert del av god forretningspraksis. Dette gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi Kyosei – Å leve og arbeide sammen for et felles gode.

Mer informasjon om Canon Europa er tilgjengelig her: www.canon-europe.com

Kontakter

Trond Sliper

Trond Sliper

Pressekontakt Product Marketing Specialist Foto-, video-, og printprodukter

Canon Norge
Hallagerbakken 110
1256 Oslo
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom