Gå videre til innhold
Arne & Carlos går for tøfler og slow living

Pressemelding -

Arne & Carlos går for tøfler og slow living

Arne & Carlos går for tøfler
Arne og Carlos skapte i 2010 strikkebølge i Norge med sin bok Julekuler, som nå er trykket i et opplag på 58 000 bøker. Siden har de fulgt opp med en rekke boksuksesser. I høst satser designer-duoen på tøfler, og lanserer nå den nye boken 30 tøfler. Ett grunnmønster.

-I de travle tidene vi lever i, trenger folk litt slow living, sier Arne og Carlos. -Strikking er beroligende og det gir lykkefølelse. I tillegg mener de to at tøfler er selve symbolet på hjemmekos. -For oss er det ikke noe som sier "hjemmekos" mer enn et par deilige, fargeglade, myke og varme tøfler. Vi passer alltid på å ta med oss hvert vår par når vi legger ut på våre lange reiser rundt i verden, forteller de to.

På topp hos Amazon
I september ligger duoens bok Strikk fra Setesdal (Norwegian Knits with a Twist) som en av amerikanske Amazons topp 10-bøker innen kategorien House&Garden, og det amerikanske forlaget er i gang med å trykke nytt opplag av boken.  

Utgis i 16 land
Bøkene til Arne og Carlos er foreløpig utgitt i 15 andre land i tillegg til Norge.
Rundt 250 000 bøker er nå solgt i Danmark, Finland, Frankrike, Island, Italia, Japan, Nederland, Russland, Spania, Storbritannia, Sverige, Estland, Sør-Korea, Tyskland og USA.

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.