Pressemelding -

Clas Ohlson inngår nytt samarbeid med World Childhood Foundation

- Barnas rettigheter er, og har lenge vært, et prioritert område i vår bærekraftsagenda. Vi er stolte over å bli en del av Childhoods viktige arbeid med å forbygge og forhindre at barn blir utsatt for vold og seksuelt misbruk, sier Tina Englyst, juriskleder og ansvarlig for bærekraftig i Clas Ohlson.

Childhood ble grunnlagt i 1999 av H.K.H dronning Silvia for å sikre barns rett til en trygg og kjærlig barndom. Childhood, som er etablert i fjorten land, jobber spesielt med å forbedre levevilkårene for barn som er særlig utsatt for vold eller seksuelt misbruk.

Ved siden av å gi økonomisk støtte til Childhood, innebærer samarbeidet at alle Clas Ohlsons medarbeidere kan få opplæring i hvordan vi som voksen kan bli en viktig brikke i arbeidet med å forbedre hverdagen for barna vi kommer i kontakt med, samt hvordan vi kan jobbe med å forebygge vold og seksuelt misbruk mot barn. Alle ansatte blir invitert til å få en dypere forståelse av emnet gjennom Clas Ohlsons opplæringsprogram. I løpet av høsten kan Clas Ohlsons kunder også støtte Childhood-arbeidet ved å kjøpe Childhood-produkter.

Clas Ohlson har også et samarbeid med Redd Barna.

- Vårt samarbeid med Childhood er et supplement til samarbeidet med Redd Barna. Samarbeidet vi har med Redd Barna fokuserer i hovedsak på å forbedre forholdene til barn av arbeidsimmigranter i Kina, mens samarbeidet vårt med Childhood vil fokusere på barnas rettigheter i Norden, sier Tina Englyst.

Related links

Emner

  • Sosiale spørsmål

Kategorier

  • samarbeid
  • clas ohlson norge

Clas Ohlson er en internasjonal retailkjede i kraftig vekst. Selskapet har ca. 5000 ansatte fordelt på hovedkontor og over 250 butikker i Sverige, Norge, Finland, Storbritannia, Tyskland og Kina . Vi er opptatt av å tilby våre kunder en sømløs og inspirerende handel på tvers av kanaler. I tillegg til over 90 butikker i Norge har Clas Ohlson alle sine ca. 15.000 dingser tilgjengelig i vår nettbutikk. Firmaet ble grunnlagt av den svenske gründeren Clas Ohlson allerede i 1918. Vår grunnlegger hadde en egen evne til å komme opp med smarte dingser og løsninger som raskt ble populære. Selv om vi i dag er en moderne retailer, er vår grunnleggers syn på forretningsvirksomhet og lidenskap for smarte dingser en viktig del av vårt DNA og vår forretningsidé. Vi brenner for å hjelpe og inspirere våre kunder til å forenkle sin hverdag. Dette gjør vi gjennom å tilby smarte produkter og løsninger til Clas Ohlson-priser. I tillegg har vi stort fokus på medarbeidertilfredshet og sosialt ansvar gjennom vårt CSR-arbeid.

Kontakter

Anders Wahl

Pressekontakt Pressekontakt +46 72 143 00 89